VSOA Defensie kiest voor het totaalplaatje bij Business Faculty

“Eén keer per jaar organiseert de militaire vakbond VSOA Defensie een grote ledenvergadering. “Om alles in goede banen te leiden, hebben we op die dag onder andere een tolkencabine en ruime eventzalen nodig”, laat penningmeester Peter Van Alstein weten. “Business Faculty biedt ons dat totaalpakket aan”.

Zalen uitgerust met multimedia

Wie bij Business Faculty aanklopt met 150 gasten, kan volgens penningmeester Peter op beide oren slapen én vergaderen. “Bij Business Faculty krijg je het volledige pakket aangeboden”, zegt Peter. Zo vormen naast de gratis parkeerplaatsen ook de eventruimtes een grote meerwaarde voor hem. “De zalen bevatten alle multimedia die we nodig hebben. Bovendien hoeven we ons ook niet te bekommeren om de catering. Van pastabuffet tot broodjeslunch: we zijn heel erg tevreden over de formules.”

Last-minute service

Ook over de service van het team is Peter lovend. “Twee dagen voor aanvang van ons event springen we altijd eens binnen bij Business Faculty. Is alles in orde? Staan de zalen klaar? Samen met Kris overlopen we alle praktische zaken”, vertelt Peter. “En ja hoor, ook op lastminutewijzingen zijn hij en zijn team voorzien. Zo boekten we eens een kleinere zaal omdat we minder inschrijvingen telden. Uiteindelijk zijn er op het laatste moment nog heel wat leden bijgekomen. De seminar consultants hielden het hoofd koel en vingen de organisatie voor ons op door extra accommodatie te voorzien zoals bijvoorbeeld bijkomende stoelen.

Interne communicatie loopt op wieltjes

Wat Peter ten slotte ook opviel? De interne communicatie. “Kris is onze vaste contactpersoon. Maar als hij er niet is, dan nemen Ann of Natascha naadloos over. Ook zij kennen ons dossier en zijn dus onmiddellijk op de hoogte van wat er verder moet gebeuren. We kijken al uit naar onze volgende uitstap naar Business Faculty, want we weten dat ons event in goede handen is”, besluit Peter.

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews