Persoonlijke aanpak van Business Faculty valt in de smaak bij Tech Data

Tech Data is een van de grootste distributeurs van technologieproducten ter wereld. Wereldwijd leveren ze onder meer computers, netwerkproducten en software aan zo'n 115.000 resellers. Inge Vermeir is Marketing Communication Manager voor Tech Data in België en organiseert gemiddeld een twintigtal evenementen per jaar bij Business Faculty.

Vooral de parkeergelegenheid en de uitstekende dienstverlening bij Business Faculty zijn voor Tech Data van cruciaal belang. "Veel van onze klanten komen met de wagen naar onze evenementen. Business Faculty is vlot bereikbaar en beschikt over een ruime parking, dat is dus ideaal. Bovendien bieden ze een zeer persoonlijke dienstverlening, bij hen ben je geen nummer in de rij", aldus Inge Vermeir.

Vlekkeloze organisatie

"Bij Tech Data organiseren we voortdurend evenementen ter ondersteuning van onze klanten. Dat kan gaan van informatieve seminaries tot interactieve workshops en trainingen", vertelt Inge Vermeir. "Als er een evenement is dat we in Brussel willen laten doorgaan, dan kiezen we het liefst voor Business Faculty. Of we nu 15 of 100 personen verwelkomen per evenement, we kunnen onze gasten altijd voorzien van voldoende parkeergelegenheid, nieuwe zalen, een goede catering en een vlotte bereikbaarheid."

Een goede locatie vinden blijkt nochtans niet evident. "Per week organiseer ik gemiddeld vier evenementen. Op sommige locaties werkt de projector niet, is het projectiescherm te klein of valt het internet om de haverklap weg. Als je pech hebt, is er ook weinig parkeerplaats in de buurt en moet je klanten doorverwijzen naar publieke parkeerplaatsen. Bij Business Faculty hoef ik me daar allemaal geen zorgen over te maken."

Persoonlijke aanpak is een enorm pluspunt

Tech Data werkt al meer dan zes jaar met Business Faculty en wil dat in de toekomst zeker blijven doen. "Vooral hun persoonlijke aanpak is heel aangenaam. Bij hen ben je echt geen nummer en ze helpen je als het nodig is. Als ik bijvoorbeeld een datum doorgeef voor een evenement en alle zalen blijken volzet, dan gaan ze toch nog kijken of er geen alternatief mogelijk is. Je werkt ook altijd met dezelfde mensen en dat schept een vertrouwensband."

"In de toekomst willen we zeker nog meer evenementen organiseren bij Business Faculty. We hebben er eenvoudigweg alles wat we nodig hebben. We kijken dan ook uit naar onze verdere samenwerking", besluit Inge Vermeir. 

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews