RiseSmart looft hands-on aanpak van Business Faculty

“We hebben collega’s die in alle uithoeken van het land wonen. Daarom zoeken we voor onze nationale meetings een centraal gelegen locatie. De eventruimtes van het Brusselse Business Faculty zijn dus ideaal én beschikken ook nog eens over een grote, gratis parking”, zegt Isabelle Dauwe, National Management Assistant bij RiseSmart. “Die bereikbaarheid geeft voor ons de doorslag.”

Op aanraden van Randstad-collega’s

Career Development & Outplacementbedrijf RiseSmart is al enkele jaren kind aan huis bij de Brusselse eventlocatie Business Faculty. “Onze groep collega’s wordt steeds groter. Het is dus geen eenvoudige klus om een geschikte locatie te vinden waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding volledig snor zit”, vertelt Isabelle Dauwe. “We kwamen uiteindelijk bij Business Faculty uit op aanraden van onze Randstad-collega’s. Toen ik hen naar centraal gelegen eventruimtes met voldoende parkeerplaatsen vroeg, volgde hun antwoord al snel: Business Faculty.” En van die beslissing heeft Isabelle nog geen moment spijt gehad. “We luidden onlangs ons vijfde/zesde jaar als klant in.”

Opvolging van A tot Z

Al is het niet alleen de ligging die het hem keer op keer doet. Het team van Business Faculty weet volgens Isabelle van wanten. “Bij onze events behoud ik graag het overzicht en geef ik de touwtjes niet graag uit handen. Alle details moeten nu eenmaal goed zitten. Maar bij Business Faculty kan ik gemakkelijker loslaten. Zijn er last-minuteprobleempjes of wijzigingen? Kris, Natascha en Ann gaan ermee aan de slag en brengen alles in orde, waardoor de stress van mijn schouders valt”, beaamt Isabelle.

“De seminar consultants ontzorgen ons. Ook na ons event. Zo zitten we elk jaar met het team samen om de afgelopen nationale meetings, sales meetings of strategic days te overlopen. Wat kon beter? Wat liep op wieltjes? Het team doet zijn uiterste best om ons te leren kennen en in te spelen op onze behoeften. Er is een voortdurende dialoog. En die wisselwerking en opvolging maken het verschil”, gaat Isabelle verder.

Seizoensgebonden buffetten op maat

Ook de cateringploeg biedt volgens Isabelle altijd een luisterend oor. “Ze spelen in op onze wensen en zoeken altijd naar nieuwe formules. Zo wilden we afstappen van de broodjesformule en overschakelen naar een gezonde lunch.” En dat was volgens Isabelle geen probleem. “Op onze events krijgen we nu altijd gevarieerde buffetten voorgeschoteld met seizoensgebonden producten. En als dessert staat er nu een lekker stukje fruit klaar in plaats van een koek. Kortom, er is veel keuze. Zo hoef ik speciale wensen of bepaalde allergieën van mijn collega’s niet meer door te geven. Er is sowieso voor ieder wat wils”, besluit Isabelle.

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews