PwC komt thuis bij Business Faculty

Waar laat je 120 consultants een vierdaagse training volgen? Bij accountantsbedrijf PwC hoeven ze de hersenen niet te pijnigen: op de Brusselse eventlocatie Business Faculty. “De ligging is een ideaal alternatief voor ons kantoor in de regio”, vertelt Ellen Van Dingenen, Learning & Development Assistant bij PwC. “En de prijs geeft de doorslag. Al tien jaar lang.”

Het team ontzorgt

“Een dag bij Business Faculty voelt als thuiskomen”, benadrukt Ellen. “De seminar consultants zijn er altijd heel professioneel, servicegericht én flexibel. Meer nog, ze nemen onze zorgen weg. Wanneer we aankloppen, hoeven wij ons nergens om te bekommeren. Alles staat klaar. Alles is voorzien. Alles verloopt foutloos. Zijn er speciale wensen of last-minutewijzigingen? Dan nemen de teamleden de touwtjes in handen. Zo voorzien ze bijvoorbeeld de nodige naamkaartjes, verlengkabels of geluidsinstallaties. Ook op de zaalschikking valt niets aan te merken. De stoelen staan op onze vraag altijd in eilandvorm geschikt.”

Een warm welkom

“Wij zetten dus elke Business Faculty-beleving met een gerust hart in.” En dat vertrouwen gaat volgens Ellen hand in hand met het warme welkom dat alle PwC-medewerkers bij aankomst krijgen. Een welkom dat aansteekt: “Als we binnenkomen, vragen Kris, Natascha en Ann spontaan hoe het gaat. Hun vriendelijkheid werkt aanstekelijk.”

Broodjeslunch als vaste traditie

Ook over de cateringformules is Ellen vol lof: “Het eten is er heel lekker. De broodjeslunch bij Business Faculty is zelfs een traditie geworden.” Een weldoordachte keuze van het PWC-team: “Bij onze inhousetrainingen genieten we ook altijd van belegde broodjes. Die traditie trekken we op verplaatsing graag door.” Al hebben Ellen en haar collega’s zich ook al laten verleiden door de aangeboden Italiaanse lekkernijen. “Ja, ook de warme en koude pastabuffetten gingen vlotjes naar binnen. Het cateringteam doet telkens zijn uiterste best.”

Dat het PWC-team een trouwe klant is, kunnen we niet onder stoelen of banken steken. “Business Faculty staat al drie keer omcirkeld in de 2019-agenda. Zo komen we in mei langs voor kleinschalige trainingen.” Of PwC één kleinere vergaderzaal huurt of vijf grote eventruimtes: bij Business Faculty is elk event volgens Ellen tot in de puntjes verzorgd. “We kijken er al naar uit en zijn ervan overtuigd dat alles vlotjes zal verlopen”, besluit Ellen.

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews