New Horizons organiseert Chinese Certified Public Accountants Exam bij Business Faculty

Om het jaarlijkse Chinese Certified Public Accountants Uniform Exam in goede banen te leiden, valt New Horizons terug op de accommodatie van het Brusselse eventcentrum Business Faculty. “Bij andere eventlocaties is het quasi onmogelijk om ons tweedaagse examen in het weekend te organiseren. Bij Business Faculty staan de seminar consultants zelfs op zondag voor ons paraat”, aldus Dange Peng, oprichtster van New Horizons, het consultancybureau voor Europees-Chinese samenwerking.

500 kandidaten én meer

Dat de samenwerking tussen New Horizons en Business Faculty eentje om te koesteren is, staat als een paal boven water. “Omdat ons aantal kandidaten elk jaar met 30% toeneemt, kozen we er in 2016 voor om de helft van onze deelnemers naar een nieuwe eventlocatie over te brengen. En dat was Business Faculty”, zegt Dange. “Sinds het jaar daarop zijn we er vaste klant en ligt de organisatie volledig in handen van seminar consultants Kris, Natascha en Ann.

IT-faciliteiten op punt

Waarom New Horizons voor de volle 100% voor Business Faculty koos? De eventruimtes vormden alvast een doorslaggevende factor in het beslissingsproces van Dange. “We schatten dat er volgend jaar 700 à 800 man op onze deelnemerslijst zal staan. En om dat aantal met een gerust hart op te vangen, zakken we zonder twijfel af naar Neder-Over-Heembeek. De eventruimtes zijn er niet alleen ruim, maar ook rustig, waardoor de studenten er in alle stilte hun examen kunnen afleggen. Er zijn bovendien watertjes en airco voorzien. Maar het grootste pluspunt is zonder twijfel de uitmuntende IT-infrastructuur, waarvoor ik IT-infrastructuurmanager Olivier uitdrukkelijk wil bedanken. De organisatie van het examen valt of staat met de aanwezige, technologische expertise. En die was er absoluut”, gaat Dange verder.

Oog voor detail

Naast de accommodatie, valt ook op de service van de seminar consultants niets aan te merken. “Ze zijn heel erg professioneel, assertief en denken vooruit. “Zo geven ze me tijdens het weekend van het examen al advies over de organisatie van het volgende jaar. Bovendien hebben ze ook oog voor detail. Natascha, die de administratieve kant van het hele gebeuren voor haar rekening neemt, werkt heel nauwkeurig en correct. En dat is van groot belang, want één kleine fout kan de organisatie van het examen stevig door elkaar schudden”, besluit Dange.

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews