Boehringer Ingelheim is kind aan huis bij Business Faculty

Met de meeste van onze klanten hebben we al een jarenlange samenwerking. Farmaceutisch bedrijf Boehringer Ingelheim is er daar een van. “Wij organiseren ondertussen al meer dan tien jaar al veel van onze events bij Business Faculty”, zegt Nathalie Paternoster, Congress & Event Manager. “Interne opleidingen, trainingen, cursussen en productlanceringen voor onze Belgische en Luxemburgse verkopers vinden er bijna wekelijks plaats.”

De goede bereikbaarheid en de gratis parking zijn de voornaamste redenen waarom Boehringer Ingelheim voor de vergaderfaciliteiten van Business Faculty in Brussel kiest. “Bij productlanceringen laten we vaak veel materiaal leveren. De locatie is gemakkelijk toegankelijk en we kunnen alles vlot binnenrijden tot in de vergaderruimtes”, zegt Nathalie Paternoster. “Voor ons is het ook belangrijk dat er voldoende daglicht binnenkomt in de ruimtes en aangenaam dat we ’s middags een luchtje kunnen scheppen op het terras. De flexibiliteit van het personeel is ook een troef. Niets is te veel gevraagd en alles kan. Ondertussen hebben we een goede band opgebouwd met het Business Faculty team.”

Vaak nemen meer dan zeventig medewerkers deel aan de workshops van Boehringer Ingelheim. Aan het begin en het einde van de dag zitten zij allemaal samen in een grote vergaderzaal. Voor de workshops zelf splitsen ze zich op in kleinere groepjes van een tiental personen. “Business Faculty heeft daar voldoende faciliteiten voor, die bovendien allemaal uitgerust zijn met het nodige technisch materiaal voor onze interactieve meetings. We zijn blij dat we kunnen gebruikmaken van de comfortabele en multifunctionele vergaderruimtes van Business Faculty”, besluit Nathalie. 

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews