Imperial Tobacco prijst goede samenwerking met Business Faculty

“De start van onze samenwerking met Business Faculty gaat al verschillende jaren terug”, zegt Nancy de Boeck, Management Assistant bij Imperial Tobacco. “Ondertussen is er een spontane band ontstaan, het is iedere keer opnieuw een blij weerzien met het Business Faculty team”.

Imperial Tobacco is een internationaal tabaksbedrijf bekend van o.m. de merken Bastos, Gauloises, Drum en Rizla. De verkoopteams van Imperial Tobacco komen  enkele keren per jaar samen in de vergaderzalen van Business Faculty. In de voormiddag organiseert het bedrijf een plenaire sessie, waaraan een zestigtal personen deelnemen. Daarna volgen de medewerkers verschillende workshops. “Daarvoor splitsen we hen op in verschillende teams van een tiental personen”, zegt Nancy de Boeck. “De locatie is daarvoor uiterst geschikt omdat er zowel grote als kleinere zalen beschikbaar zijn. Dat is uniek in ons land. Het is er ook veel aangenamer vertoeven dan in klassieke vergaderruimtes die je bijvoorbeeld vaak in hotels ziet. 

“Bovendien is alles altijd tot in de puntjes voorbereid: het onthaal is vriendelijk, er zijn de nodige wegwijzers en naamkaartjes, alle technische zaken zijn in orde, de lunch is prima,… En dat allemaal voor een redelijke prijs, want ook op dat vlak maakt Business Faculty het verschil. En dan heb ik het nog niet gehad over de vlotte bereikbaarheid van de locatie voor onze salesteams uit het hele land. Zij kunnen hun auto altijd op de gratis parking kwijt!”

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews