Menarini looft professionaliteit van Business Faculty

“Professionaliteit, vriendelijkheid en “oor” voor detail.” Xavier Wattiez, Field Force Effectiveness Manager bij de farmagroep Menarini, heeft maar enkele seconden nodig om de service van Business Faculty beknopt te omschrijven. Het bedrijf komt er maar liefst drie keer per jaar aankloppen voor zijn jaarlijkse salesmeeting. “Zowel de accommodatie als de service van de Brusselse evenementenlocatie beantwoordt helemaal aan onze noden. We vertoeven er graag.”

Gratis parkeren maakt verschil

“We hebben de inrichting van Business Faculty al vergeleken met die van andere vergaderruimtes. Na wikken en wegen, kwamen we telkens opnieuw tot dezelfde vaststelling: de prijs-kwaliteitverhouding staat bij Business Faculty op punt. Op andere locaties is betalend parkeren vaste prik. Ook als je er een beamer wil gebruiken, loopt het budget op. Bij Business Faculty krijg je die benodigdheden er gratis bij. Dat is een meerwaarde.”

Dat de accommodatie van het Brusselse eventcentrum bonuspunten scoort bij het farmabedrijf, steekt Xavier dus niet onder stoelen of banken. “De mix van kleine en grote zalen zorgt ervoor dat we plenaire sessies kunnen houden en dat we de daaropvolgende breakoutsessies tegelijk kunnen laten doorgaan. Bovendien zijn de zalen altijd volledig uitgerust met het benodigde materiaal. Alles staat klaar om van start te gaan.”

Plaatsje warmhouden voor tent

Ook de catering verdient volgens Xavier een schouderklopje. “Bij Business Faculty doen ze er alles aan om de dag vlot te laten verlopen. Zo serveert de keuken lekker en kwaliteitsvol eten. We kiezen steevast voor dezelfde formule. De eerste twee dagen gaan we voor een koud buffet. De derde dag schuiven we aan tafel voor een pastabuffet met warme en koude gerechtjes. Extra pluspunt: er is altijd meer dan voldoende!”

Eindigen doet Xavier met nog meer lovende woorden over de klantgerichtheid en de professionaliteit van het team. “De medische producten die wij tijdens onze sessies demonsteren, laten wij op voorhand leveren in een tent op de parking. Dat lijkt eenvoudig. Maar er moeten in de eerste plaats voldoende parkeerplaatsen ter beschikking zijn om de tent te kunnen opstellen, nietwaar? Het team houdt daarom altijd enkele plaatsen vrij zodat we de tent zorgeloos kunnen plaatsen. Ze kennen ons al en spelen daar direct op in”, zegt Xavier.

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews