De koffie staat altijd klaar voor Logos

 “Wij organiseren opleidingen voor de sector van de internationale handel, het vervoer en de logistiek. Opleidingsruimtes op maat mogen hierbij zeker niet ontbreken”, vertelt Tom Neys, planning en administratieverantwoordelijke voor het opleidingsaanbod bij Logos. “En daarom vlijen we ons gemiddeld vijf keer per semester neer in de gezellige eventruimtes van Business Faculty.”

Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer

Met de meeste van zijn klanten heeft Business Faculty al een jarenlange samenwerking. En dat opleidingsfonds Logos een van die vaste én tevreden klant is, staat als een paal boven water. Het bedrijf komt er gemiddeld vijf keer per semester over de vloer voor zijn opleidingen. “De eventruimtes van Business Faculty zijn nu eenmaal vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Al is het ook voor de collega’s die met de wagen zijn een absolute meerwaarde om af te zakken naar de eventlocatie. Zo is er een ruime parking voorzien bij het gebouw”, zegt Tom Neys. Bovendien blijft het volgens hem niet bij de bereikbaarheid van de eventruimtes alleen. “Ook de aankleding van de zalen nodigt uit. Die zijn altijd aangenaam ingericht.”

Broodjeslunch is vaste traditie

En die warme welkom heeft niet alleen met de aankleding van de ruimtes te maken. Ook over de samenwerking met het team van Business Faculty heeft Tom lovende woorden. “De seminar consultants van het eventcentrum spelen altijd kort op de bal, want we krijgen onmiddellijk een antwoord op al onze vragen. En die opvolging trekken de consultants volledig door in onze klantenrelatie. Zo kwam Kris in januari over de vloer om het verloop van onze opleidingen te bespreken en om te bekijken wat er nog op de planning staat”, gaat Tom verder.

Die efficiëntie en klantvriendelijkheid zie je volgens hem ook naar boven komen in het cateringverhaal. “Bij de opleiding die wij aanbieden hoort natuurlijk een cateringformule op maat. Daarom kiezen wij steevast voor de broodjeslunch. Onze klanten zijn er altijd heel tevreden over omdat het zo gevarieerd is. En dat de koffie altijd klaarstaat als we aankomen, is een bonus natuurlijk”, besluit Tom.

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews