Gigatour reist naar Business Faculty

De grote troeven van eventlocatie Business Faculty? Daar hoeft Ruddy Vinck, coördinator bij Gigatour, niet lang over na te denken. “Als vereniging van onafhankelijke reiskantoren zitten wij elk jaar samen met onze leden en leveranciers. Hoe centraler gelegen de vergaderruimtes, hoe beter natuurlijk. Business Faculty ligt heel toegankelijk langs de Brusselse Ring, ideaal toch?” 

Bereikbaarheid? Check!

Ruddy Vinck van Gigatour baseerde zich voor zijn zoektocht naar de ideale eventlocatie op enkele belangrijke criteria. Zo is de bereikbaarheid een doorslaggevende factor in zijn keuze. “De leveranciers en leden komen nu eenmaal vanuit alle uithoeken van het land. Het feit dat Business Faculty zo dicht bij Brussel-Centrum gelegen is, naast de afrit van de Brusselse Ring, maakt het voor hen eenvoudiger om op deze belangrijke bijeenkomst aanwezig te zijn”, vertelt Ruddy. “En dat de prijs-kwaliteitsverhouding helemaal correct is hier, geeft de doorslag”.

Service as service can be

De service van Business Faculty in één woord samengevat? “Uitstekend. Ze is er gegeven. Ze wordt je aangeboden. Zo zijn de warme cateringformules altijd heel uitgebreid. Onze Waalse vrienden eten graag, dus dat moet gewoon tiptop in orde zijn. Ook op de seminar consultants kan je bouwen. Zo gaan ze proactief aan de slag om er een geslaagde dag van te maken. Ze wachten niet. Ze anticiperen. We hebben doorheen de jaren dan ook een sterke band opgebouwd. Kortom, het is een vlotte en menselijke samenwerking die voor ons van essentieel belang is”, besluit Ruddy.

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews