GAMMA doet het samen met Business Faculty

GAMMA België organiseert elk jaar opleidingen, zoals klus- en welkomstdagen, voor zijn medewerkers. Zo kunnen zij altijd aangepast advies geven aan iedere doe-het-zelver. En om die dagen vlot te laten verlopen, valt de Afdeling Opleidingen bij GAMMA België, steevast terug op de veelzijdige accommodatie en organisatie van Business Faculty. “Wij houden vooral van de lichtinval en de grote, moderne eventzalen.”

Aangepaste accommodatie voor 200 personen

“Bij onze klusdagen in Business Faculty legden we de nadruk op het assortiment Elektra.  Na onze plenaire sessie, stonden er workshops op de planning rond bijvoorbeeld het aansluiten van stopcontacten en het strippen van elektriciteitsdraden. Kortom, voor al die verschillende break-outsessies hadden we natuurlijk meerdere zalen nodig. En Business Faculty beschikte over de aangepaste accommodatie voor onze 200-tal medewerkers”, aldus Nele Weyn, Hoofd Opleidingen bij GAMMA België. "Zo bieden de kleinere ruimtes, dankzij hun moderne opstelling en natuurlijke lichtinval, een stimulerende werkomgeving om tijdens de workshops zelf de handen uit de mouwen te steken”, gaat ze verder..

GAMMA komt niet alleen voor zijn klusdagen naar Business Faculty. Ook de welkomstdagen, waarbij ze nieuwe werknemers introduceren en laten kennismaken met de missie en visie van het bedrijf, hebben ze in maart en april laten doorgaan in het eventcentrum. Wat het GAMMA-team, naast de moderne ruimtes, telkens naar Brussel brengt? De centrale ligging.

Spontaan bezoekje bij GAMMA

Al is naast de praktische kant, ook de service niet aan het oog van Nele ontgaan. “De service van Business Faculty samengevat in drie woorden? Klantgericht, flexibel en verzorgd.” Vooral de persoonlijke aanpak maakt voor haar het verschil. “Kris was ons eerste aanspreekpunt. Hij is heel hartelijk, klantvriendelijk en communicatief aangelegd. Geen enkele moeite is hem te veel. Zo is hij ons zelfs spontaan komen bezoeken om ons bedrijf beter te leren kennen en om te kijken waar en hoe we werken.”

Ook de verzorgde aanpak vinkt Nele af als een absoluut pluspunt. “Als wij aankomen, staat er op elk tafeltje een flesje water. Het team verwelkomt ons in een volledig uitgeruste zaal. Geen enkel spoor van vorige klanten valt er te bespeuren. De zalen staan klaar en de inrichting is altijd verzorgd.” 

Last minute service

Zelfs op het laatste moment kan je bij het team van Business Faculty terecht. En ook die last minute service waardeert Nele enorm. “Lopen onze sessies uit? Geen probleem, dan serveert de catering de lunch later. Wensen wij de dag zelf nog een zaal te herschikken? Het team staat onmiddellijk paraat om te kijken hoe we de stoelen anders kunnen plaatsen. Implementeren wij tijdens een sessie graag nog een geluidsinstallatie? Dan kunnen wij dat onmiddellijk melden aan de receptie. Kortom, het team denkt voortdurend mee.”

Ook nu in september en oktober zakt GAMMA af naar Business Faculty. “We kijken ernaar uit en hebben er alle vertrouwen in dat onze sessies vlot zullen verlopen, net zoals de vorige keren.”

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews