Assistant Day van Secretary Plus

“Voor de tweede maal op rij koos Secretary Plus voor seminariecentrum Business Faculty in Brussel om hun assistants te ontvangen.” zegt Elsie Vanhooff, HR Business Coordinator bij Secretary Plus. Dit doen ze elk jaar op Assistant Day. 

Secretary Plus Management Support is een dochteronderneming van USG People en marktleider in het selecteren, rekruteren, tewerkstellen, opleiden en begeleiden van managementondersteunend personeel.  

Applaus voor de enthousiaste trainers

Op donderdag 16 april 2015 was weer dé dag om alle assistants extra te bedanken voor de inzet, het enthousiasme en de energie die ze dagelijks in hun job steken. Op het programma stonden inspirerende sessies rond thema’s die on-the-job zeer handig kunnen zijn. De vele blije gezichten en het fijn weerzien deed ook op deze editie het zonnetje nog eens extra stralen. 

De assistants werden deze keer verwend met opleidingen als ‘Event in zicht? Be ready on D-day’ en ‘Optimaliseer de communicatie rond je event’, gegeven door Xylos trainers in de vergaderzalen van Business Faculty. Dat de opleidingen een schot in de roos waren, was te merken aan het applaus dat de enthousiaste trainers van Xylos mochten ontvangen.

Een plezier

Naast het nuttige is er ook dit jaar voldoende fun voorzien want de genodigden werden weer culinair verwend. Bovendien kregen ze van Secretary Plus een goodiebag vol leuke gadgets.

Voor mij was het de eerste keer dat ik de Assistant Day bij Business Faculty mocht bijwonen. Het was een plezier om het event samen met het Business Faculty team in goede banen te leiden. Ze stonden met z’n allen klaar om ons en onze genodigden te verwelkomen en te helpen waar nodig.”

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews