Nationale meeting van Douwe Egberts

“Elk jaar organiseren we een National Meeting. Dit jaar kozen we voor Business Faculty in Brussel vanwege hun ruim aanbod aan vergaderzalen”, zegt Ingrid Meesschaert, Management Assistant bij D.E Master Blenders 1753. 

Miljoenen mensen over de hele wereld genieten iedere dag van de koffie- en theeproducten van Douwe Egberts. Ooit klein begonnen in 1753, zijn de producten van het bedrijf, waaronder Douwe Egberts koffie en Pickwick thee, uitgegroeid tot 's werelds meest geliefde en meest herkende merken.

Een heus koffieparadijs

“Zevenduizend ambitieuze collega's in meer dan 45 landen werken iedere dag aan het succes van ons bedrijf. Jaarlijks organiseren we een National Meeting om de visie, missie en strategische krijtlijnen voor het nieuwe jaar voor te stellen. Om dit op een leuke en leerrijke  manier over te brengen hadden we allerlei workshops en randanimatie voorzien.  

Voor een 100-tal genodigden werd het  seminariecentrum omgetoverd tot een heus koffieparadijs. Van plenaire zaal tot in de verschillende workshopruimtes werden al onze brands (L’Or, Douwe Egberts, Jacqmotte, Senseo, Zwarte Kat) in de kijker gezet.  Aan de baristastand van Jacqmotte  en Senseo konden de genodigden een lekker kopje koffie drinken. Natuurlijk kon ook ons paradepaardje niet ontbreken: de Douwe Egberts “Van” waar barista Toon Vermeulen ons liet genieten van zijn koffiecreativiteit.

Geknipt voor ons opzet

De hele dag werd in goede banen door middel van een perfecte time keeping op inspirerende muziektonen die begin en einde van een workshop aangaven. Bovendien was de accommodatie van Business Faculty geknipt voor ons opzet. We konden genieten van een totaal servicepakket: van centrale ligging met gratis parking en technische faciliteiten in de zalen tot een persoonlijke service waarbij meegedacht wordt tot in de kleinste details. Kortom, de perfecte locatie om ons event tot een geslaagd einde te brengen.”

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews