Delhaize lanceert missie ‘Kruidenier 2.0’ bij seminariecentrum Business Faculty

“Afgelopen jaar lanceerden we het programma ‘Kruidenier 2.0’. Voor de organisatie van de vele events in dit kader kozen we voor de multifunctionele vergaderzalen van eventlocatie Business Faculty in Brussel”, zegt Alex Vanhaesendonck, Organizational Development Project Manager bij Delhaize. “Voor verscheidene projecten kozen we al meermaals voor Business Faculty omdat ze meerdere multifunctionele vergaderruimtes met een centrale ligging aanbieden. Dit in combinatie met een unieke persoonlijke service waarbij steeds kort op de bal gespeeld wordt. Deze laatste is een grote troef.”

Delhaize is een internationale voedingsdistributeur gevestigd in België en is actief in zeven landen. Momenteel wordt de potentiële fusie met Ahold voorbereid en staan ze niet stil op gebied van kwaliteit en service. “Het ‘Kruidenier 2.0’-programma maakt hier onder andere deel van uit. Het thema voor deze bijeenkomst staat in het teken van nieuwe gedragingen naar onze klanten toe en hoe we hen zo goed mogelijk kunnen onthalen in onze winkels.”

Enkele belangrijke en standaard pointers op de checklist van Delhaize zijn onder andere de flexibiliteit van de locatie, het personeel en het aanbod en mogelijkheden van de zalen. “Op ons programma stonden steeds verschillende soorten sessies. Daarnaast waren er ook telkens een 200-tal personeelsleden aanwezig. We waren dus op zoek naar meerdere ruime en aangename zalen, voor zowel plenaire sessies als break-out rooms voor brainstormsessies en dergelijke. Voor de organisatie van de verschillende events konden we steeds rekenen op de sterke schouders en hands-on mentaliteit van het team bij Business Faculty. Het gebeurt bij de organisatie van events wel al eens dat er last minute wijzigingen plaatsvinden, ook hier konden we steeds op het team rekenen. Op soms minder dan een week tijd was wat eerst onmogelijk leek toch in kannen en kruiken, echt straf! Daarnaast deden ze er werkelijk alles aan om ons en onze gasten warm en oprecht te onthalen, van tijdens de voorbereiding tot D-day en erna. We voelden ons steeds in goede handen en konden op onze twee oren slapen, wat heel belangrijk is bij de organisatie van zulke events. Dit samen met de professionaliteit van het team en de flexibiliteit van de ruimtes is een mooie en geslaagde combinatie.”

“Het was daarbij ook een enorm pluspunt dat eventlocatie Business Faculty over uitgebreide cateringformules, een grote gratis parking en kwalitatief audiovisueel materiaal beschikt. Zo konden we onze genodigden perfect onthalen.”

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews