"Dag van de Leidinggevenden" bij DELA

“Voor de Dag van de Leidinggevenden kozen we voor de vergaderzalen en persoonlijke service van Business Faculty.” zegt Ingrid Rens, Management Assistant bij DELA. “Ongelofelijk wat een warm en professioneel onthaal we kregen bij Business Faculty. Het hele team stond steeds klaar om ons te begeleiden, zowel bij de voorbereiding als bij de dag zelf. We hadden geen beter seminariecenter kunnen kiezen.”

DELA is de enige uitvaartspecialist in België die de verzekering en organisatie van uitvaarten combineert. Ieder voor- en najaar organiseren ze de meeting ‘Dag van de Leidinggevenden’ voor zo’n 70 à 80 personen. Om 2014 af te sluiten en de neuzen in dezelfde richting te krijgen, deden ze een beroep op de vergaderzalen en services van Business Faculty. 

Van A tot Z

“Omdat we mensen van over het hele land verwachtten waren we voor deze editie op zoek naar een locatie die centraal gelegen en makkelijk bereikbaar was. Business Faculty in Brussel was daarvoor het meest geschikt, niet in het minst vanwege de gratis parking maar ook omdat geen vraag te veel was. Het hele team stond klaar om ons te helpen van A tot Z.”

Geen vraag te veel

“Deze editie stond in het thema van ons motto ‘Great Place 2 work’ en dus wilden we van de gelegenheid gebruikmaken om op een leuke manier de neuzen in dezelfde richting te krijgen. We hadden allerlei animatie en aankleding voorzien waaronder een knotsgek Bingo spel, heliumballonnen, messages op de muur ed. Kortom, vanalles om er een leuke dag van te maken. Hiervoor hadden we natuurlijk veel ruimte nodig: een plenaire zaal en nog enkele break-out rooms. Business Faculty stond gedurende de hele dag paraat om ons te helpen met het goede verloop van de gehele organisatie en planning, want er kwam toch wel wat bij kijken. Zelfs last-minute wijzigingen werden met plezier voor ons in orde gebracht. Flexibiliteit ten top! Daarnaast spraken ook de aanwezigen vol lof over Business Faculty, het team en hun gastvrijheid, wat voor ons ook altijd heel belangrijk is. Wij komen dus zeker terug voor één van de volgende edities of andere events.”

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews