Catalent vergadert elke keer anders

Wanneer het Brusselse Catalent een interne opleiding geeft of een evenement organiseert, kloppen ze steevast aan bij Business Faculty. Staan er veel trainingen op het programma, dan zakt het bedrijf, dat technologie voor toediening van medicijnen ontwikkelt en produceert, met soms wel veertig medewerkers tot drie keer per maand af naar het seminariecentrum. 

Topservice à la carte

“De mensen van Business Faculty staan altijd klaar om ons te helpen”, vertelt Ludovic Terzi, CI en Technology Leader bij Catalent. “Zowel in de aanloop naar en tijdens onze evenementen. Iedereen is er heel klantgericht en flexibel. Deelnemersaantallen hebben bijvoorbeeld nogal de neiging om te schommelen: eerst zijn we met 20, dan met 15. Zijn er twee dagen op voorhand plots vijf mensen extra, geven we dat zonder problemen door. We zullen evengoed een aangepaste zaal krijgen met de juiste voorzieningen. Ze zetten zelfs de tafels zoals we willen. Komt een U-vorm ons beter uit of hebben we toch liever schoolbankrijen? Dan mailen we even en kunnen we er zeker van zijn dat we bij aankomst niet nog met tafels moeten schuiven.”

Dat de medewerkers van Business Faculty hen ook tijdens meetings op hun wenken bedienen, vindt Ludovic een van de grootste troeven: “Het heeft wat weg van à la carte roomservice bestellen. Willen we een extra beamer, hebben we meer water nodig of een nieuwe flipchart, dan hoeven we alleen even te bellen naar de receptie en binnen de vijf minuten is het opgelost of is er iemand mee bezig.”

Oog voor detail

Volgens Ludovic besteedt Business Faculty ook de nodige aandacht aan de details: “Het zijn de kleine dingen die Business Faculty onderscheiden van anderen. Ze voorzien voor iedereen pen en papier, op elke plek staat een flesje water, er staat een nieuw flipchart, noem maar op. We moeten ons over al deze praktische zaken geen zorgen maken, want we weten dat we bij hen in goede handen zijn.”

Het interieur is ook een van de details die voor Ludovic een pluspunt zijn. “Op het eerste zicht lijkt de aankleding van het gebouw minder belangrijk, maar het maakt het toch allemaal wat aangenamer. Neem je een pauze en ga je de zaal uit, dan ben je echt even uit die bedrijfssfeer. Je gaat even langs de bar en kan echt ontspannen voor je met vernieuwde energie verdergaat”, vertelt Ludovic.

Alles is voorzien

“Bij Business Faculty komen we niets tekort”, aldus Ludovic Terzi. “Hebben we een langere opleiding of een evenement? Dan kunnen we steeds een beroep doen op hun eigen catering. Ook daar zijn ze heel flexibel. We kunnen het menu perfect aanpassen aan het budget en onze wensen. Hun infrastructuur is ook top: er is voldoende parkeerplek dichtbij de Brusselse ring en ze hebben verschillende zalen, zodat je ruimte altijd afgestemd is op de grootte van je groep. Zeker op vlak van IT valt niks aan te merken. Niet alleen is alle apparatuur zoals beamers aanwezig, ook de wifi is goed en stabiel. Zoiets is tegenwoordig cruciaal, maar toch is niet in elk seminariecentrum de wifi even krachtig. Externen inbellen via videoconferencing is dus geen probleem.” 

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews