Beltug valt voor de charmes van Business Faculty

“Op sommige eventlocaties duwen ze de beamer in mijn handen. Bij Business Faculty zijn de seminar consultants heel zorgzaam en staat alles klaar bij aankomst”, zegt Ann Guinée, projectmanager bij Beltug. De Belgische belangenvereniging die IT-beslissingsmakers verenigt, organiseert op de eventlocatie elk jaar maar liefst vijf tot zes activiteiten. “Het verhaal klopt er gewoon.”

Het verhaal klopt van A tot Z

Elk jaar organiseert de belangenvereniging Beltug maar liefst 40 namiddagactiviteiten voor zijn leden. Die leden, waaronder ziekenhuizen, banken, supermarkten en openbare instellingen, zijn rond de Brusselse rand gevestigd. “We hebben eventruimtes nodig waarin sprekers het nodige materiaal ter beschikking hebben om hun presentatie te kunnen geven en waar we achteraf kunnen nagenieten met een drink”, laat Ann weten. Voor een deel van die namiddagevents kloppen Ann en haar collega’s daarom aan bij Business Faculty, dat vlot bereikbaar is via afrit 6 van de Brusselse Ring. Het verhaal van het eventcentrum klopt volledig volgens haar. Het team kent zijn aanbod en brengt dat ook eenduidig naar de klant.  

Speelse factor

Zo bieden de seminar consultants de klant strak ingerichte vergaderzalen aan in een businesscontext. “Wit is de primaire kleur, wat het modern en clean maakt. Maar toch tref je in elke eventruimte een kleuraccent aan, wat het dan weer een speels effect geeft. Er is nagedacht over het concept en de consultants spelen in op de behoeftes van de klant. Zo zorgen ze ervoor dat elke businessmeeting wordt afgesloten met een drink in de lounge”, zegt Ann.

Omringd en ontzorgd

“Dan zijn er andere locaties die meer inspelen op het groene en het landelijke aspect bijvoorbeeld. Maar weet je, dat is niet alles. Waar het uiteindelijk om draait, is of je erop kan rekenen dat alles voor jou in orde wordt gebracht. Dat je aankomt en dat je je niet langer hoeft te bekommeren over kleine details. Dat je alles kan loslaten en kan genieten. En dat is bij Business Faculty vaste prik”, gaat Ann verder.

De seminar consultants zijn volgens haar heel behulpzaam en flexibel. “Als wij gokken dat er 35 mensen op ons Beltug-event aanwezig zullen zijn, maar het zijn er uiteindelijk 50, dan is dat helemaal geen probleem. De consultants spelen daar op in en vangen de wijzigingen onmiddellijk op. We kunnen ze alles vragen. Kortom, we zijn telkens omringd en ontzorgd”, besluit Ann Guinée.

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews