Meer tijd voor content dankzij Business Faculty’s vlotte service

Het Gentse 2mpact neemt het secretariaatswerk over van verenigingen, waaronder BeAPP, de Belgische vereniging van farmaceutische artsen. Jurgen Plyson is verenigingsmanager voor BeAPP en roept steevast de hulp in van seminariecentrum Business Faculty voor al hun vergaderingen en events.

Omdat veel van de BeAPP-leden zich in Brussel bevinden, bleek Business Faculty, vlakbij de ring van de hoofdstad, de ideale plek. “Online zochten we naar vergaderruimte. We kwamen initieel bij Business Faculty terecht omwille van de locatie, vlotte bereikbaarheid en voldoende parkeerruimte, maar bleven voor de uitstekende service”, aldus Jurgen Plyson.

Geweldige service voor 20, 50 of zelfs 100 deelnemers

“Tegenover vorige locaties, moet ik me veel minder bezighouden met de logistiek van events”, steekt Jurgen Plyson van wal. “Ik kan op Business Faculty vertrouwen. Degelijke catering, digitale ondersteuning en meer, kan ik volledig aan hen overlaten. Zo kan ik me toeleggen op wat belangrijk is: de inhoud van het event. In hun aanpak zijn ze bovendien nog eens erg flexibel. Het precieze aantal aanwezigen kan ik gerust een week op voorhand doorgeven en ook een andere indeling van de zaal is geen probleem.”

In maart organiseerde BeAPP een grote bijeenkomst voor 100 aanwezigen. Jurgen Plyson: “Het maakt voor Business Faculty niet uit met hoeveel we zijn. 20, 50 of 100, de service is altijd dezelfde. Andere locaties zijn goed voor kleinere of voor grotere evenementen, maar zelden voor beiden. Bovendien hebben we altijd voldoende privacy. De zaal en de weg ernaar zijn altijd duidelijk aangeduid zodat iedereen vlot en op tijd de vergadering binnenstapt. De ruimtes zijn goed geïsoleerd zodat je geen last hebt van andere events.”

Een persoonlijke aanpak voor de toekomst

Tot twee jaar geleden was BeAPP een vereniging voor artsen, nu zijn ook andere professionals uit de farmaceutische geneeskunde welkom. Meer leden betekent meer events en vergaderingen. In het Brusselse organiseert Jurgen Plyson die met plezier bij Business Faculty: “Wat me nog het meest bevalt is hun persoonlijke aanpak. Dat komt omdat we altijd met dezelfde mensen samenwerken. Hun eventmanagers weten wie we zijn en wat we nodig hebben. Ik moet voor een offerte geen ellenlange vragenlijst doorlopen en mijn evenement eigenlijk al tot in de puntjes hebben geregeld. Ze denken ook met ons mee. Zo liet ik vallen dat we in mei nog een raad van bestuur wilden organiseren maar dat was nog niet zeker. Een tijdje geleden kreeg ik telefoon om te vragen of we voor die meeting een zaal wilden. Dat vind ik echt topservice en ze doen dat zonder opdringerig te zijn. We zijn bij Business Faculty geen nummer en dat schept vertrouwen.”

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews