Business Faculty is de perfecte uitvalsbasis voor BAM Belgium

 “Het is een ruime, moderne eventlocatie op een steenworp van ons kantoor”, zegt Karin Vandeput, management assistant bij BAM Belgium. Omdat ze bij BAM Belgium renovatiewerken op de agenda hadden geprikt, ging ze op zoek naar een volwaardige vervanger voor hun eigen vergaderzalen. “Eventlocatie Business Faculty is een goede uitvalsbasis met een uitstekende customer service.”

De tolken staan klaar

De accommodatie van Business Faculty weet de BAM-collega’s te bekoren. “De ruime, gratis parking is een grote meerwaarde. Zo hoeven we ons geen zorgen te maken over het aantal parkeerplaatsen”, laat Karin weten. Al blijft het niet bij de parking alleen. Ook de inrichting van de eventruimtes bevalt haar en haar collega’s. “Ze zijn modern, up-to-date en bevatten het nodige materiaal”, gaat Karin verder. “Maar we doen tijdens onze grote vergaderingen niet alleen beroep op de standaardvoorzieningen. Zo hebben we ook af en toe tolken nodig. En die hebben de consultants speciaal voor ons geboekt.”

De service is af

Kortom, geen Business Faculty zonder het team van ervaren consultants. “Bij Business Faculty voel je je altijd welkom. Niets is te veel gevraagd. En elke wijziging of aanvraag ontvangt het team met open armen”, zegt Karin. “De eventlocatie fungeerde als een tijdelijke oplossing voor onze renovatiewerken, maar is intussen een vaste stek geworden voor onze jaarlijkse, grote vergaderingen. We zijn nu eenmaal tevreden over de service en de faciliteiten”, besluit Karin.

Op zoek naar een gepaste locatie voor je evenement of meeting?

Contacteer ons

Lees meer reviews