Tevreden klanten

Dit zijn beoordelingen die we van onze klanten kregen

9/10

zalen

9/10

catering

8/10

bereikbaarheid

DELA

Ingrid Rens
Management Assistant bij DELA

“DELA was op zoek naar een locatie die centraal gelegen en makkelijk bereikbaar was, omdat gasten van over het hele land uitgenodigd waren. Business Faculty in Brussel was daarvoor het meest geschikt, zeker dankzij de gratis parking.”

Lees meer

Douwe Egberts

Ingrid Meesschaert
Management Assistant bij Douwe Egberts

“Heel handig en praktisch dat het Business Faculty-complex met z’n vele vergaderruimtes aan de rand van Brussel gelegen is. Ook de gratis parking is een grote troef. We deden dan ook met plezier een beroep op hun services.”

Lees meer

Secretary Plus

Elsie Vanhooff
HR Business Coordinator bij Secretary Plus

“Het was een plezier om samen met het Business Faculty team deze editie in goede banen te leiden. Ze stonden met z’n allen klaar om ons en onze genodigden te verwelkomen en te helpen waar nodig.”

Lees meer

Imperial Tobacco

Nancy de Boeck
Management Assistant bij Imperial Tobacco

“Een grote troef is de vlotte bereikbaarheid van Business Faculty voor onze salesteams uit het hele land. Zij kunnen hun auto altijd op de gratis parking kwijt ”

Lees meer

Boehringer Ingelheim

Nathalie Paternoster
Congress & Event Manager

"Voor ons is het ook belangrijk dat er voldoende daglicht binnenkomt in de ruimtes en aangenaam dat we ’s middags een luchtje kunnen scheppen op het terras."

Lees meer

Delhaize

Alex Vanhaesendonck
Organizational Development Project Manager

“Voor verscheidene projecten kozen we al meermaals voor Business Faculty omdat ze meerdere multifunctionele vergaderruimtes met een centrale ligging aanbieden. Dit in combinatie met een unieke persoonlijke service waarbij steeds kort op de bal gespeeld wordt.”

Lees meer

Kluwer Opleidingen

Elke De Wit
Project Manager bij Kluwer Opleidingen

 “We vonden hier het gewenste comfort en een ideale ligging voor een scherpe prijs. Bovendien bieden jullie, uitzonderlijk voor ons event, een shuttledienst aan van het station Brussel-Noord naar de eventlocatie.”

Lees meer

BeAPP

Jurgen Plyson
Verenigingsmanager voor BeAPP

 “Ik kan op Business Faculty vertrouwen. Degelijke catering, digitale ondersteuning en meer, kan ik volledig aan hen overlaten. Zo kan ik me toeleggen op wat belangrijk is: de inhoud van het event."

Lees meer

Catalent Pharma Solutions

Ludovic Terzi
CI & Technology Leader voor Catalent Pharma Solutions

“De mensen van Business Faculty staan altijd klaar om ons te helpen, zowel in de aanloop naar en tijdens onze evenementen. Iedereen is er heel klantgericht en flexibel."

Lees meer

Tech Data

Inge Vermeir
Marketing & Communication Manager voor Tech Data

"Business Faculty is vlot bereikbaar en beschikt over een ruime parking, dat is dus ideaal. Bovendien bieden ze een zeer persoonlijke dienstverlening, bij hen ben je geen nummer in de rij"

Lees meer

Blokker

Laure Mutsaars
Management Assistent

"De kleine attenties maken voor ons het verschil. Zo schitterden alle lampjes in oranje: de huisstijlkleur van Blokker."

Lees meer

GAMMA

Nele Weyn
Hoofd Opleidingen bij GAMMA

"Voor al onze verschillende break-outsessies hadden we natuurlijk meerdere zalen nodig. En Business Faculty beschikte over de aangepaste accommodatie voor onze 200-tal medewerkers."

Lees meer

Menarini

Xavier Wattiez
Field Force Effectiveness Manager bij Menarini

"De mix van kleine en grote zalen zorgt ervoor dat we plenaire sessies kunnen houden en dat we de daaropvolgende breakoutsessies tegelijk kunnen laten doorgaan. "

Lees meer

PwC

Ellen Van Dingenen
Learning and Development Assistant bij PwC

"Alles staat klaar. Alles is voorzien. Alles verloopt foutloos. Zijn er speciale wensen of last-minutewijzigingen? Dan nemen de teamleden de touwtjes in handen."

Lees meer