Tevreden klanten

Dit zijn beoordelingen die we van onze klanten kregen

9/10

zalen

9/10

catering

8/10

bereikbaarheid

Ingrid Rens

Management Assistant bij Dela

“Dela was op zoek naar een locatie die centraal gelegen en makkelijk bereikbaar was, omdat gasten van over het hele land uitgenodigd waren. Business Faculty in Brussel was daarvoor het meest geschikt, zeker dankzij de gratis parking. Geen vraag was te veel en het hele team stond klaar om ons te helpen.”

Lees meer

Ingrid Meesschaert

Management Assistant bij Douwe Egberts

“Heel handig en praktisch dat het Business Faculty-complex met z’n vele vergaderruimtes aan de rand van Brussel gelegen is. Ook de gratis parking is een grote troef. We deden dan ook met plezier een beroep op hun services.”

Lees meer

Elsie Vanhooff

HR Business Coordinator bij Secretary Plus

“Het was een plezier om samen met het Business Faculty team deze editie in goede banen te leiden. Ze stonden met z’n allen klaar om ons en onze genodigden te verwelkomen en te helpen waar nodig.”

Lees meer

Nancy de Boeck

Management Assistant bij Imperial Tobacco

“Een grote troef is de vlotte bereikbaarheid van Business Faculty voor onze salesteams uit het hele land. Zij kunnen hun auto altijd op de gratis parking kwijt ”

Lees meer

Nathalie Paternoster

Congress & Event Manager Boehringer Ingelheim

“De locatie is gemakkelijk toegankelijk en we kunnen alles vlot binnenrijden tot in de vergaderruimtes” 

Lees meer

Alex Vanhaesendonck

Organizational Development Project Manager bij Delhaize

“Afgelopen jaar lanceerden we het programma ‘Kruidenier 2.0’. Voor de organisatie van de vele events in dit kader kozen we voor de multifunctionele vergaderzalen van eventlocatie Business Faculty in Brussel”, zegt Alex Vanhaesendonck, Organizational Development Project Manager bij Delhaize.

Lees meer

Elke De Wit

Project Manager bij Kluwer Opleidingen

Ook dit jaar organiseerde Kluwer Opleidingen haar Nationaal Assistant Congres in de zalen van Business Faculty. “Tijdens dit evenement komen assistants uit het hele land samen voor verschillende workshops”, zegt Elke De Wit, project manager bij Kluwer Opleidingen. 

Lees meer

Jurgen Plyson

Verenigingsmanager voor BeAPP

BeAPP roept steevast onze hulp in voor al hun vergaderingen en events. Ze kwamen initieel bij ons terecht omwille van de locatie, vlotte bereikbaarheid en voldoende parkeerruimte, maar bleven voor de uitstekende service.

Lees meer