Tevreden klanten

New Horizons organiseert Chinese Certified Public Accountants Exam bij Business Faculty

Dange Peng
Oprichtster

“Bij andere eventlocaties is het quasi onmogelijk om ons tweedaagse examen in het weekend te organiseren. Bij Business Faculty staan de seminar consultants zelfs op zondag voor ons paraat”

Lees meer

Gigatour reist naar Business Faculty

Ruddy Vinck
Coördinator

“Als vereniging van onafhankelijke reiskantoren zitten wij elk jaar samen met onze leden en leveranciers. Hoe centraler gelegen de vergaderruimtes, hoe beter natuurlijk. Business Faculty ligt heel toegankelijk langs de Brusselse Ring, ideaal toch?” 

Lees meer

VSOA Defensie kiest voor het totaalplaatje bij Business Faculty

Peter Van Alstein
Penningmeester

“Eén keer per jaar organiseert de militaire vakbond VSOA Defensie een grote ledenvergadering. Om alles in goede banen te leiden, hebben we op die dag onder andere een tolkencabine en ruime eventzalen nodig”

Lees meer

Business Faculty is de perfecte uitvalsbasis voor BAM Belgium

Karin Vandeput
Management Assistant

“Eventlocatie Business Faculty is een goede uitvalsbasis met een uitstekende customer service.”

Lees meer

De koffie staat altijd klaar voor Logos

Tom Neys
Planning en administratieverantwoordelijke voor het opleidingsaanbod

"Wij vlijen we ons gemiddeld vijf keer per semester neer in de gezellige eventruimtes van Business Faculty voor onze opleidingen op maat.” 

Lees meer

Beltug valt voor de charmes van Business Faculty

Ann Guinée
Projectmanager bij Beltug

“Op sommige eventlocaties duwen ze de beamer in mijn handen. Bij Business Faculty zijn de seminar consultants heel zorgzaam en staat alles klaar bij aankomst”

Lees meer

RiseSmart looft hands-on aanpak van Business Faculty

Isabelle Dauwe
National Management Assistant

“We hebben collega’s die in alle uithoeken van het land wonen. Daarom zoeken we voor onze nationale meetings een centraal gelegen locatie. De eventruimtes van het Brusselse Business Faculty zijn dus ideaal én beschikken ook nog eens over een grote, gratis parking”

Lees meer

PwC komt thuis bij Business Faculty

Ellen Van Dingenen
Learning and Development Assistant bij PwC

"Alles staat klaar. Alles is voorzien. Alles verloopt foutloos. Zijn er speciale wensen of last-minutewijzigingen? Dan nemen de teamleden de touwtjes in handen."

Lees meer

Menarini looft professionaliteit van Business Faculty

Xavier Wattiez
Field Force Effectiveness Manager bij Menarini

"De mix van kleine en grote zalen zorgt ervoor dat we plenaire sessies kunnen houden en dat we de daaropvolgende breakoutsessies tegelijk kunnen laten doorgaan. "

Lees meer

GAMMA doet het samen met Business Faculty

Nele Weyn
Hoofd Opleidingen bij GAMMA

"Voor al onze verschillende break-outsessies hadden we natuurlijk meerdere zalen nodig. En Business Faculty beschikte over de aangepaste accommodatie voor onze 200-tal medewerkers."

Lees meer

Business Faculty kleurt oranje voor Blokker Days

Laure Mutsaars
Management Assistent

"De kleine attenties maken voor ons het verschil. Zo schitterden alle lampjes in oranje: de huisstijlkleur van Blokker."

Lees meer

Persoonlijke aanpak van Business Faculty valt in de smaak bij Tech Data

Inge Vermeir
Marketing & Communication Manager voor Tech Data

"Business Faculty is vlot bereikbaar en beschikt over een ruime parking, dat is dus ideaal. Bovendien bieden ze een zeer persoonlijke dienstverlening, bij hen ben je geen nummer in de rij"

Lees meer

Meer tijd voor content dankzij Business Faculty’s vlotte service

Jurgen Plyson
Verenigingsmanager voor BeAPP

 “Ik kan op Business Faculty vertrouwen. Degelijke catering, digitale ondersteuning en meer, kan ik volledig aan hen overlaten. Zo kan ik me toeleggen op wat belangrijk is: de inhoud van het event."

Lees meer

Kennis opdoen, netwerken en fun op het Nationaal Assistant Congres

Elke De Wit
Project Manager bij Kluwer Opleidingen

 “We vonden hier het gewenste comfort en een ideale ligging voor een scherpe prijs. Bovendien bieden jullie, uitzonderlijk voor ons event, een shuttledienst aan van het station Brussel-Noord naar de eventlocatie.”

Lees meer

Delhaize lanceert missie ‘Kruidenier 2.0’ bij seminariecentrum Business Faculty

Alex Vanhaesendonck
Organizational Development Project Manager

“Voor verscheidene projecten kozen we al meermaals voor Business Faculty omdat ze meerdere multifunctionele vergaderruimtes met een centrale ligging aanbieden. Dit in combinatie met een unieke persoonlijke service waarbij steeds kort op de bal gespeeld wordt.”

Lees meer

Boehringer Ingelheim is kind aan huis bij Business Faculty

Nathalie Paternoster
Congress & Event Manager

"Voor ons is het ook belangrijk dat er voldoende daglicht binnenkomt in de ruimtes en aangenaam dat we ’s middags een luchtje kunnen scheppen op het terras."

Lees meer

Imperial Tobacco prijst goede samenwerking met Business Faculty

Nancy de Boeck
Management Assistant bij Imperial Tobacco

“Een grote troef is de vlotte bereikbaarheid van Business Faculty voor onze salesteams uit het hele land. Zij kunnen hun auto altijd op de gratis parking kwijt ”

Lees meer

Assistant Day van Secretary Plus

Elsie Vanhooff
HR Business Coordinator bij Secretary Plus

“Het was een plezier om samen met het Business Faculty team deze editie in goede banen te leiden. Ze stonden met z’n allen klaar om ons en onze genodigden te verwelkomen en te helpen waar nodig.”

Lees meer

"Dag van de Leidinggevenden" bij DELA

“DELA was op zoek naar een locatie die centraal gelegen en makkelijk bereikbaar was, omdat gasten van over het hele land uitgenodigd waren. Business Faculty in Brussel was daarvoor het meest geschikt, zeker dankzij de gratis parking.”

Lees meer

Catalent vergadert elke keer anders

Ludovic Terzi
CI & Technology Leader voor Catalent Pharma Solutions

“De mensen van Business Faculty staan altijd klaar om ons te helpen, zowel in de aanloop naar en tijdens onze evenementen. Iedereen is er heel klantgericht en flexibel."

Lees meer

Nationale meeting van Douwe Egberts

Ingrid Meesschaert
Management Assistant bij Douwe Egberts

“Heel handig en praktisch dat het Business Faculty-complex met z’n vele vergaderruimtes aan de rand van Brussel gelegen is. Ook de gratis parking is een grote troef. We deden dan ook met plezier een beroep op hun services.”

Lees meer