Tevreden klanten

Dit zijn beoordelingen die we van onze klanten kregen

9/10

zalen

9/10

catering

8/10

bereikbaarheid

Ingrid Rens

Management Assistant bij Dela

“Dela was op zoek naar een locatie die centraal gelegen en makkelijk bereikbaar was, omdat gasten van over het hele land uitgenodigd waren. Business Faculty in Brussel was daarvoor het meest geschikt, zeker dankzij de gratis parking. Geen vraag was te veel en het hele team stond klaar om ons te helpen.”

Lees meer

Ingrid Meesschaert

Management Assistant bij Douwe Egberts

“Heel handig en praktisch dat het Business Faculty-complex met z’n vele vergaderruimtes aan de rand van Brussel gelegen is. Ook de gratis parking is een grote troef. We deden dan ook met plezier een beroep op hun services.”

Lees meer

Elsie Vanhooff

HR Business Coordinator bij Secretary Plus

“Het was een plezier om samen met het Business Faculty team deze editie in goede banen te leiden. Ze stonden met z’n allen klaar om ons en onze genodigden te verwelkomen en te helpen waar nodig.”

Lees meer

Nancy de Boeck

Management Assistant bij Imperial Tobacco

“Een grote troef is de vlotte bereikbaarheid van Business Faculty voor onze salesteams uit het hele land. Zij kunnen hun auto altijd op de gratis parking kwijt ”

Lees meer

Nathalie Paternoster

Congress & Event Manager Boehringer Ingelheim

“De locatie is gemakkelijk toegankelijk en we kunnen alles vlot binnenrijden tot in de vergaderruimtes” 

Lees meer

Alex Vanhaesendonck

Organizational Development Project Manager bij Delhaize

“Voor verscheidene projecten kozen we al meermaals voor Business Faculty omdat ze meerdere multifunctionele vergaderruimtes met een centrale ligging aanbieden. Dit in combinatie met een unieke persoonlijke service waarbij steeds kort op de bal gespeeld wordt. Deze laatste is een grote troef.”

Lees meer

Elke De Wit

Project Manager bij Kluwer Opleidingen

 “We waren op zoek naar een leuke locatie in de omgeving van Brussel. Zo kwamen we enkele jaren geleden terecht bij Business Faculty. We vonden hier het gewenste comfort en een ideale ligging voor een scherpe prijs. Bovendien bieden jullie, uitzonderlijk voor ons event, een shuttledienst aan van het station Brussel-Noord naar de eventlocatie. Het is deze combinatie van factoren die onze keuze bepaalde.”

Lees meer

Jurgen Plyson

Verenigingsmanager voor BeAPP

BeAPP roept steevast onze hulp in voor al hun vergaderingen en events. Ze kwamen initieel bij ons terecht omwille van de locatie, vlotte bereikbaarheid en voldoende parkeerruimte, maar bleven voor de uitstekende service.

Lees meer

Ludovic Terzi

CI & Technology Leader voor Catalent Pharma Solutions

“De mensen van Business Faculty staan altijd klaar om ons te helpen, zowel in de aanloop naar en tijdens onze evenementen. Iedereen is er heel klantgericht en flexibel."

Lees meer

Inge Vermeir

Marketing & Communication Manager voor Tech Data

"Veel van onze klanten komen met de wagen naar onze evenementen. Business Faculty is vlot bereikbaar en beschikt over een ruime parking, dat is dus ideaal. Bovendien bieden ze een zeer persoonlijke dienstverlening, bij hen ben je geen nummer in de rij"

Lees meer

Laure Mutsaars

Management Assistent bij Blokker België

"De teamleden van Business Faculty kwamen met de ideale mix van grote en kleine ruimtes tegemoet aan onze vraag. In het eventcentrum is elke zaal uitgerust met een ruime lichtinval, projectors, schermen en stoelen. Alles staat op voorhand klaar. En dat is een absolute meerwaarde”

Lees meer

Nele Weyn

Hoofd Opleidingen bij GAMMA

Wat het GAMMA-team, naast de moderne ruimtes met natuurlijke lichtinval, telkens naar Brussel brengt? De centrale ligging.

Lees meer

Xavier Wattiez

Field Force Effectiveness Manager bij Menarini

Het bedrijf komt er maar liefst drie keer per jaar aankloppen voor zijn jaarlijkse salesmeeting. “Zowel de accommodatie als de service van de Brusselse evenementenlocatie beantwoordt helemaal aan onze noden. We vertoeven er graag.”

Lees meer