Ken je onze VIP-formules al?

29 mei 2019

Wat dacht je van een VIP-formule om jouw event te pimpen en je gasten in de watten te leggen? We vatten even voor je samen aan welke leuke pakketten je je kan verwachten. En oh ja, we zetten de bubbels alvast voor je koud.

Let’s shuttle

Verwennerij begint bij de kleine dingen in het leven. Door je gasten gebruik te laten maken van onze grote, gratis parking bespaar je hen fileleed en parkeerstress. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. We verwelkomen iedereen met een feestelijke drink in onze gezellige lounge. Daarna bieden we shuttlediensten aan om jouw gasten naar een voorziene expo, een extern event of een andere activiteit te vervoeren. Weg stress, enkel genieten!

Activiteit op maat? Da’s advies op maat

Niets zo leuk als jouw event een persoonlijke touch te geven. Mik je niet alleen op een gezellig aperitiefje, maar ook op een lekker diner? Daar kunnen wij voor zorgen. Of combineer je een feestelijke receptie graag met een activiteit die je zelf organiseert of die wij mee met jou in een bijzonder thema verzorgen? Dat kan. We geven je advies op maat en zoeken mee naar een formule die mooi aansluit bij jouw “Business Faculty”-beleving. Heb je bijpassend vervoer nodig? Op je verzoek voorzien wij een limousineservice.

Heb je vragen over onze VIP-diensten? En wil je ze graag eens uittesten? Aarzel niet om onze seminar consultants te contacteren.

Deel dit nieuwsartikel