♪ All I want for Christmas ♪ is een spetterend eindejaarsfeestje met collega’s!

02 december 2019

Het is weer de tijd van Home Alone, foute Rudolftruien en traditionele kerstfeestjes op het werk. Organiseer je zelf zo een kerstevent met de collega’s? Met de vijf tips van onze seminar consultants maak je er samen met hen een office-proof eindejaarsfeestje van. Zet de bubbels alvast klaar!

Themafeestje als kers op de kerststronk

Geef toe, themafeestjes zijn de beste feestjes. Laat die foute kerstoutfit daarom nog even in de kleerkast hangen: kies voor een flapperjurk uit de jaren 20 of breng de nineties terug met je verstofte Buffalo’s. Fantaseer je liever over de verre toekomst? Maak er dan een futuristisch avondje uit van en kijk met welke out-of-the-box outfits je collega’s voor de dag komen.

To toast or not to toast

Niets zo leuk als de teamspirit aanwakkeren met een toast. Of je nu klinkt op het nieuwe jaar, sterke eindejaarscijfers of een goede gezondheid, motiverende woorden wakkeren de teamspirit aan en zorgen ervoor dat die winter blues al snel even vergeten zijn. Wat het helemaal afmaakt? Hapjes! Van rode biet met gerookte paling tot mousse met Ardeense ham, keuze genoeg.

De boom in met de collega’s  

Staat er al een kerstboom op de werkvloer? Wij hopen van wel! Kerstballen mogen niet ontbreken. Al kan je het ook over een andere boeg gooien. Neem je fotocamera erbij en pimp jouw boom met leuke en grappige sfeerfoto’s. Jouw boom zal nog nooit zoveel bekijks hebben gehad.

3,2,1! Vergeet de aftelklok niet

Als je op oudejaarsavond een event of feestje organiseert, kan je de muur vol aftelklokken hangen. Zet de bubbels klaar in een strategisch hoekje en je bent klaar om samen met je collega’s af te tellen naar middernacht.

Het moet niet altijd kalkoen zijn

Een traditioneel kerstdiner is altijd een schot in de roos, maar afwijken mag! Maak er eens een Mexicaanse avond van en serveer chili con carne à volonté. Of wat dacht je van een sushibuffet? Je feestpartners zullen tijdens de kerstdagen wel meermaals traditionele gerechtjes voorgeschoteld krijgen. Buiten de lijntjes kleuren zorgt ervoor dat jouw feestmenu blijven hangen.

Zoek je een locatie voor je eindejaarsfeest?

Aarzel dan niet om ons een seintje te geven. Dan maken we er samen met jou een onvergetelijk feest op maat van.

Deel dit nieuwsartikel