Mindfulness of yoga voor een productiever evenement

02 september 2016

Bent u na een lange dag vergaderen of een dagopleiding doodop? Heeft u dan ook nood om de batterijen op te laden en het hoofd even vrij te maken?

Wacht niet langer tot het einde van uw werkdag! Business Faculty biedt nu yoga- en mindfulness-sessies aan om uw energieniveau op peil te houden. Na een verkwikkende sessie van een half uurtje, bent u klaar om de rest van de dag fris en monter aan te vatten. Bovendien heeft zo’n sessie onder leiding van een mental coach een positief effect op uw vergaderingen zelf, op uw communicatie, op uw productiviteit en werkkwaliteit.

Vraag naar onze formules om geest en lichaam energie te geven tijdens uw evenement bij Business Faculty. Uw deelnemers zullen alerter, inventiever en enthousiaster zijn!