Ga voor een energieke start in 2018 met onze gratis workshop op vrijdag 2 februari

28 november 2017

Het nieuwe jaar staat voor de deur, vol nieuwe verwachtingen en uitdagingen. Bij het nieuwe jaar horen ook goede voornemens. Bij Business Faculty en Xylos leggen we de focus op het welzijn van onze klanten. We streven naar meer energie en minder stress. Daarom nodigen we je graag uit voor onze gratis workshop ‘Boost jouw energie’ op vrijdag 2 februari 2018.

Energie is een belangrijke factor voor efficiënt werken. Maar hoe boost je jouw energie en hou je energievreters weg?

Het antwoord krijg je van coach Kirsten Van den Eynde van Innergy en In Motion. In de interactieve workshop “Boost jouw energie” leert ze je de basisprincipes van energie en hoe jij actief je energieniveau kan managen. Schrijf je in via onderstaand formulier en word baas over jouw energie.

Op deze dag leer je:

• De 3 stappen om je energie elke dag te beheren (A++ model)
  • De 5 bronnen van energie
  • Jouw energiegevers en energievreters
  • De principes van energie opbouw
  • Concrete energiepraktijken om elke dag toe te passen

Na het toelichten van de theorie zet Coach Kirsten je aan het werk tijdens interactieve sessies. Elke workshop heeft zijn eigen doel met telkens als eindresultaat: energiek door het leven gaan. Je gaat naar huis met tips & tricks die je meteen in de praktijk kan toepassen.

• 8u30 - 9u00: Onthaal met gezond ontbijt
  • 9u00 - 12u15: Interactieve Workshop 'Boost jouw energie' met allerlei praktijkoefeningen
  • 12u15 - 13u30: Energy Food Buffet

• Datum: Vrijdag 2 februari 2018
  • Locatie: Locatie: Business Faculty & Xylos – Sint-Lendriksborre 6, 1120 Brussel
  • Taal: Engels

Je kan gratis deelnemen na inschrijving onderaan deze pagina.

Tot binnenkort!