Van cartoonist tot pianist: vier eindejaar bij Business Faculty

04 oktober 2019

Gezellig tafelen, luilekkeren en uitgebreid keuvelen: dat de eindejaarsfeesten de gezelligste dagen van het jaar zijn, daar twijfelt niemand aan. Al komt er wel wat stress om de hoek loeren als je hét perfecte feest wil organiseren voor je collega’s of klanten. Tips nodig? De seminar consultants van het Brusselse eventcentrum Business Faculty ontzorgen je van A tot Z, volledig op maat.

Van winter BBQ tot feestelijk tafelen

Wat dacht je van een kerstdiner in de frisse buitenlucht? “Een winter BBQ met een bijhorende winterbar tijdens droge, koude winterdagen is altijd een schot in de roos”, zegt seminar consultant Kris Viaene. “En bij Business Faculty krijg je het totaalpakketje. Zo maken wij ons terras extra gezellig met vuurkorven en kaarsen. Naast de belichting kan je ook rekenen op  een partytent, voor moesten de weergoden het te bont maken.” Al kan je bij Business Faculty ook een beroep doen op een feestelijk buffet in het restaurant. “En als we zeggen feestelijk, dan bedoelen we FEESTELIJK. Laat je bijvoorbeeld verwennen met onze VIP-formule. Daarbij vormen een onthaal met limousine, een rode loper én een lekker glaasje bubbels de ideale opener van je kerst- of nieuwsjaarbuffet”, gaat seminar consultant Ann Wouters verder.

Van cartoonist tot Santa himself

Je kan het zo gek niet bedenken tijdens de feestdagen. Daarom denken ze bij Business Faculty graag out-of-the-box. “Wij werken altijd op vraag van de klant een feestpakket uit, en dat varieert enorm. Zo organiseren we tijdens oud en nieuw een kerstfeest waarbij de mensen hun portret kunnen laten vereeuwigen door een cartoonist”, laat Kris weten. Ben je er niet zo happig op om jezelf als tekenfiguur te laten neerpennen? Dan kan je toch gewoon de kerstman uitnodigen? “Hij brengt sfeer en deelt snoepgoed uit. Lachen gegarandeerd!”

Van dj tot pianist

Bij de feestdagen hoort kerstmuziek. Al kan je voor je kerstfeest ook verrassend uit de hoek komen op muzikaal vlak. Denk maar aan een piano-intermezzo. “Wij regelen een pianist die op een vleugelpiano de pannen van het dak speelt. Of heb je liever muziek om de benen los te zwieren? Dan kan je kiezen voor een dj bijvoorbeeld. Ook de dansvloer nemen we volledig voor onze rekening. Met de nodige up lighters en kerstdecoratie op vraag maken we er een geslaagd feest van”, besluit Ann.

Denk je eraan om een eindejaarsfeest te organiseren?  Aarzel niet en laat je inspireren door de seminar consultants van Business Faculty.

Vraag nu je offerte aan