Efficiënter vergaderen met een digitale flipchart

11 mei 2016

Vanzelfsprekend heeft u bij Business Faculty wifi en klassiek presentatiemateriaal ter beschikking om uw vergaderingen of events digitaal te ondersteunen. De vernieuwende vergaderaars kunnen nu ook aan de slag met ons nieuwe, mobiele SMART Kapp whiteboard, een digitale flipchart.

We merken dat de papieren flipchart nog steeds erg populair is bij sprekers en lesgevers, om ideeën neer te schrijven of andere grafieken te tekenen. We zien ook dat cursisten dan de smartphone bovenhalen om foto’s te nemen van de notities, of dat de lesgever de papieren afscheurt en meeneemt om geen bedrijfsgeheimen achter te laten of later verder te werken op de goede ideeën. 

Met een digitale flipchart kun je notities meteen overzetten naar smartphones of tablets met behulp van de SMART Kapp app. Handig voor het publiek om live te volgen - soms staat de flipchart gewoon wat te ver om makkelijk te lezen – of handig voor de presentator om schema’s te bewaren en op te nemen in pakweg vergaderverslagen.

Wilt u onze digitale flipchart uitproberen? Vermeld het zeker bij de reservatie, dan zetten we hem voor u klaar. Vooraf krijgt u uiteraard een woordje uitleg.

Deel dit nieuwsartikel