Delhaize legt in Business Faculty de basis voor kwaliteitsprogramma Kruidenier 2.0

11 mei 2016

Nu de potentiële fusie met supermarktgroep Ahold wordt voorbereid, staat Delhaize lokaal voor nieuwe uitdagingen. Om die aan te pakken ontwikkelde het bedrijf een nieuw, toekomstgericht programma rond service en kwaliteit. De basis daarvan legde Delhaize in Business Faculty. Ze organiseerden verschillende seminaries met zowel plenaire als break-outsessies voor telkens een tweehonderdtal 'kruideniers' van de toekomst.

Organizational Development Project Manager Alex Vanhaesendonck is erg te spreken van de faciliteiten van Business Faculty, en nog meer van de flexibiliteit en reactiviteit van ons team. Lees zijn verhaal voor meer details.