De bereikbaarheidschecklist voor een geslaagd event

21 februari 2019

Rondjes blijven draaien in de hoop het laatste vrije parkeerplekje te bemachtigen: het is een herkenbaar én vooral ergerlijk fenomeen. Bespaar je gasten parkeerstress en mobiliteitsproblemen en gebruik onze bereikbaarheidschecklist voor een geslaagd event.

Zijn er parkeerplaatsen voorzien?

Een tot in de puntjes verzorgd event is fantastisch. Maar zolang er geen parkeergelegenheid is, sta je nergens. Zorg er dus altijd voor dat je eventlocatie een ruime parking ter beschikking heeft die alle gasten kunnen gebruiken: gasten die met de wagen komen, gasten die al trappend naar je event afzakken of gasten die bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit de luchthaven komen binnenwippen.

Gratis parking bij Business Faculty, check!

Plan je een vergadering of seminarie in de regio Brussel-Vilvoorde? Wel, Business Faculty heeft een eenvoudig te bereiken parking op een boogscheut van de luchthaven van Zaventem, aan uitrit 6 van de Brusselse Ring. Onze parking biedt plaats aan maar liefst 250 wagens en staat gratis ter beschikking tijdens je vergadering, workshop of seminarie bij Business Faculty.

Ook de sportievelingen onder ons hoeven zich geen zorgen te maken. We hebben een fietsenstalling waar je met een gerust hart je fiets kan achterlaten.

Wist je trouwens dat onze parking ook toegankelijk is voor vrachtwagens? Wil je voor je workshop producten komen leveren? Ga je gang!

Zijn er verbindingen met het openbaar vervoer?

Naast parkeergelegenheid, vormt ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer een belangrijke factor voor een succesvol event. Hebben je gasten voldoende verbindingen? En moeten ze niet te veel overstappen om op hun eindbestemming te geraken?

Shuttlebusjes op vraag bij Business Faculty, check!

Om het traject met het openbaar vervoer zo vlot mogelijk te laten verlopen, schakelen wij op vraag van de klant shuttlebusjes in die de groep vervoeren naar een aanknooppunt met het openbaar vervoer. Onze vaste klant Blokker organiseerde dit op eigen initiatief, maar ook wij staan klaar om dit vervoer voor je te regelen.

Organiseer jij binnenkort een event?

JA, ik vraag een offerte aan
We helpen je graag verder.