Nieuws

Je interactieve vergadering organiseren? Gebruik onze Surface Hub.

18 juni 2018

Met je collega’s interactief aan de slag? Wie wil dat niet. Bij Business Faculty maken we zo’n beleving mogelijk. Hoe we dat doen? Simpel, met de Microsoft Surface Hub: een digitaal whiteboard waarmee je met slechts één touch verwijderd bent van een interactieve vergadering op maat.

Lees meer

Wil jij een betere work-life balance? Schrijf je dan in voor de opleiding van Xylos en word optimaal digitaal

26 februari 2018

Op donderdag 15 maart organiseert moederfirma Xylos een studiedag rond optimaal digitaal werken. Op een halve dag leer je hoe je jouw digitale tools écht het werk kan laten doen, én hoe ze helpen bij het sneller afwerken van je taken.
 

Lees meer

Ga voor een energieke start in 2018 met onze gratis workshop op vrijdag 2 februari

28 november 2017

Het nieuwe jaar staat voor de deur, vol nieuwe verwachtingen en uitdagingen. Bij het nieuwe jaar horen ook goede voornemens. Bij Business Faculty en Xylos leggen we de focus op het welzijn van onze klanten. We streven naar meer energie en minder stress.

Lees meer

Uitnodiging gratis event 15/09/2017: Leer veerkrachtig organiseren

17 augustus 2017

Heb jij ook vaak het gevoel je innerlijke kracht en lach gedurende de dag te verliezen? Grijp dan snel deze kans. Business Faculty en Xylos nodigen je uit om op een halve dag je lichamelijke en digitale welzijn (terug) te vinden.

Lees meer

Doe de 360°-tour

07 juni 2017

Bezoek Business Faculty nu ook vanuit je zetel! Dankzij onze 360° virtual tour, heb je de kans onze multifunctionele zalen online te bekijken alsof je al ter plaatse bent.

Lees meer

Zomerformules: -25% op zaalverhuur

07 juni 2017

Zon en blauwe hemel? Dat is terrasjestijd! Kom in de zomermaanden je batterijen opladen met een hapje en een drankje op ons trendy terras, speciaal ingericht voor de gelegenheid! 

Lees meer

Great ideas start with great coffee

09 januari 2017

Om jou en je gasten nog eens extra in de watten te leggen hebben we samen met ons moederbedrijf Xylos, een gezellige coffee corner gecreëerd.

Lees meer

Laat je evenement op wieltjes verlopen

09 januari 2017

Het afgelopen jaar kregen verschillende zalen een opknapbeurt en nieuwe audiovisuele uitrusting. Al onze ruimtes zijn nu ook rolstoeltoegankelijk.

Lees meer

Breakfast Club om de dag krachtdadig aan te vatten

02 september 2016

Een frisse start van de dag? Neem voorsprong en vergader voor de start van de files met een heerlijk ontbijt.

Lees meer

Big Events voor de grote dagen

02 september 2016

Heeft u liefst meerdere zalen ter beschikking? Huur dan het hele gebouw af voor uw event. Wij passen jouw look & feel toe tot in de kleinste details, van decoratie tot catering.

Lees meer

Mindfulness of yoga voor een productiever evenement

02 september 2016

Knijp er even tussenuit met uw collega’s en kom tot rust tijdens onze yoga- en mindfulness-sessies. Nadien kan u met opgeladen batterijen weer aan de slag.

Lees meer

Winterformules voor de koude dagen

02 september 2016

Al nagedacht over uw events in het najaar? Wij inspireren u graag met onze nieuwe formules voor de koude maar gezellige eindejaarsdagen.

Lees meer

Loyalty Club Card voor onze trouwe klanten

02 september 2016

Niets is voor ons belangrijker dan onze klanten. We stellen dan ook alles in het werk zodat u met veel plezier terugkeert naar Business Faculty.

Lees meer

And the winners are...

11 mei 2016

Onze nieuwe website is een feit en dat mag gevierd worden. Daarom lanceren we een speciale actie.

Lees meer

Efficiënter vergaderen met een digitale flipchart

11 mei 2016

Vanzelfsprekend heeft u bij Business Faculty wifi en klassiek presentatiemateriaal ter beschikking om uw vergaderingen of events digitaal te ondersteunen. De vernieuwende vergaderaars kunnen nu ook aan de slag met ons nieuwe, mobiele SMART Kapp whiteboard, een digitaal flipchart.

Lees meer

Twee nieuwe cateringformules voor uw volgend event

11 mei 2016

Omdat de liefde van de klant en zijn genodigden door de maag gaat, hebben we het cateringaanbod uitgebreid. Onze chef ontwierp twee nieuwe categorieën waarvoor hij inspiratie vond in de reissector: New York en Tex-Mex.

Lees meer

Delhaize legt in Business Faculty de basis voor kwaliteitsprogramma Kruidenier 2.0

11 mei 2016

Delhaize ontwikkelde een nieuw, toekomstgericht programma rond service en kwaliteit. De basis daarvan legde het bedrijf in Business Faculty. Ze organiseerde er verschillende seminaries voor telkens een tweehonderdtal 'kruideniers' van de toekomst.

Lees meer

Gezocht: nieuwe collega voor Business Faculty

19 februari 2016

Hou jij van het wereldje van events, vergaderingen en seminaries? Zou jij door het vuur gaan om je klanten de beste oplossing voor hun event te bezorgen? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven!

Lees meer

Magische momenten bij seminariecentrum Business Faculty

04 december 2015

Op zoek naar een sfeervolle, elegante of betoverende formule voor je meeting, event, personeelsfeest of opleiding dit najaar?

Lees meer