Lunch & diner

Business menu

1 menu voor de hele groep. Enkele voorbeelden, samengesteld door onze chef:

Koud voorgerecht

  • Carpaccio van Schotse zalm met truffelsaus, salade van cantharellen en parmezaan of
  • Brochette van Sint-Jakobsvruchten met rozemarijn en boter met sinaasappel of
  • Gebakken ganzenlever op z'n Normandisch, geblust met Calvados

Hoofdgerecht

  • Lamsribstuk in een kruidenkorst met gegratineerde groenten of
  • Roodbaars geroosterd met een Parmentier op basis van olijfolie en zwarte truffel of
  • Duo van filet pur van rundsvlees en een krokantje van kalfswezerik met Cervoise-saus

Dessert

  • Nougatijs met een salade van sinaasappelen en munt of
  • Crème brûlée Bourbon vanille of
  • Schijfjes van mango en ananas, frangipane en passievruchtensorbet

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Markt menu

1 menu voor de hele groep. Enkele voorbeelden, samengesteld door onze chef:

Koud voorgerecht

  • Moelleux van bloemkool met gerookte eendenborst of
  • Lasagne van tomaten en geitenkaas met extra vierge olijfolie en rucola of
  • Carpaccio van zalm en Sint-Jakobsvruchten met groene citroen en appelschilfers

Hoofdgerecht

  • Suprême van parelhoen, geroosterde ananas en een vierkruidensaus of
  • Wit van tarbot met Sauvignon, tomatenblokjes en kruidensaus of
  • Ribstuk van kalfsvlees, kaviaar van aubergines en gekonfijte tomaten met vleesjus

Dessert

  • Allumette chocolade karamel, krokantje van chocolade of
  • Krokantje met rood fruit en passievrucht

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Eindejaarsmenu (november en december)

1 menu voor de hele groep. Enkele voorbeelden, samengesteld door onze chef:

Warm of koud voorgerecht

  • Picata van zalm en rode tonijn met krokante groenten en wasabi-room of
  • Carpaccio van Iers rund met foie gras en raketsla en witte truffelolie of
  • Soufflé van St-Jakobsvruchten en scampi met fijne champagnesaus

Hoofdgerecht

  • Eendeborst uit Bresse met zachte kruiden en gekonfijte vijgen of
  • Fazantenborst op Brabantse wijze of
  • Gebraden duifje met gestoofd witloof of
  • Gebraden baars op een Parmentier-bed met olijfolie en zwarte truffel

Gastronomisch dessert

Koffie, thee, plat- en bruiswater inclusief

Log in voor meer informatie

De prijzen van de verschillende opties ziet u enkel als u ingelogd bent.

Log in of maak een account aan