Closing Cocktails

Hap & Tap Formules

(min 30 personen)

Belgian Beers

  • Assortiment Belgische bieren (De Koninck, Duvel, Kriek, Palm, Leffe...)
  • Fruitsap, frisdrank en plat en bruisend water
  • Kaas en mosterd

Business

  • Cava of Proseco, witte en rode wijn, pilsbieren, frisdranken, fruitsap, plat en bruisend water
  • Zoute versnaperingen

De Luxe

  • Champagne, witte en rode wijn, pilsbieren, frisdranken, fruitsap, plat en bruisend water
  • Zoute versnaperingen

Classic

  • Witte en rode huiswijn, pilsbieren, frisdranken, fruitsap, plat en bruisend water
  • Assortiment olijven en zoutjes

Open bar

Frisdranken

Coca-Cola, Coca-Cola light, limonades, fruitsap

Fles (enkel tijdens maaltijd)

Consumptie

Bieren

Pilsbieren

Zware bieren (Leffe, Duvel...)

Abdijbieren (Grimbergen, Hoegaarden...)

Warme dranken

koffie, thee...

Thermos

Consumptie

Wijnen

Witte of rode huiswijn

Witte of rode huiswijn (enkel tijdens maaltijd)

Cava

Maison

Champagne

Autréau premier cru

Hapjes

Laat u adviseren door een van onze seminar consultants over het aantal hapjes per persoon of leuke combinaties van hapjes.

Warme receptiehapjes

  • Rundsbrochette met paprika
  • Brochette van staartvis
  • Brochette van gemarineerde kip met tomaten en mozzarella
  • Croustillant van feta en spinazie
  • Mini croque monsieur
  • Gegratineerd mini Italiaans brood met mozzarella
  • Mini pizza
  • Profiterole met gesmolten kaas
  • Echte accra van kabeljauw met mozzarella
  • Kroketje van grijze garnalen
  • Quiche Lorraine
  • ...

Oosterse receptiehapjes

  • Assortiment van dim-sum met dipsausje
  • Croustillant van scampi geparfumeerd met citroen
  • Mini saté met pindasaus
  • Nem met kip en groenten
  • Krokante ravioli
  • Lenterolletje met krab en zoetzure saus
  • Samossa van scampi met gember
  • Driehoekje met gele kerrie
  • ...

Koude lepelhapjes

  • Gemarineerde zalmblokjes met groene asperges
  • Rivierkreeftje met cocktailsaus
  • Foie gras met verse vijgen
  • Langoustine op Parijse wijze
  • Mini brioche met mousse van foie gras
  • Roerei met gerookte zalm
  • Konijnquenelles Homardine
  • Kalfszwezerik met bospaddestoelenroom
  • Tapenade van olijven en zeebaars
  • Tartaar van sint-jacobsvruchten met truffelolie
  • Tartaar van verse zalm met dragon
  • ...

Snackbordje per 10 personen

  • Blokjes kaas, salami, kop, uitjes en augurken

Koude receptiehapjes

  • Selderij met geitenkaas en gemarineerde olijven
  • Rode tonijnbrochette gemarineerd in ananassiroop met kokosmelk
  • Brochette van mozzarella en tomaat gemarineerd in basilicum
  • Cake van geitenkaas met fijne kruiden
  • Croquant van garnalen met een groeteboeketje
  • Croûton van sneeuwkrab met mayonaise
  • Croûton van zongedroogde tomaatjes en pijpajuin
  • Mini taartje van mosselen met verse tomaten
  • Boerenbrood met echte eenderillettes
  • Fijn stokbrood met tonijnrillettes
  • ...

Log in voor meer informatie

De prijzen van de verschillende opties ziet u enkel als u ingelogd bent.

Log in of maak een account aan