Buffetten

Broodbuffet

(min. 15 personen; 's avonds en in het weekend: min. 30 personen)

  • Buffet van verschillende broodsoorten
  • Assortiment van charcuterie
  • Keuze uit rauwe groenten en gemengde salades

Dessert van de chef

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Pizza

  • Assortiment pizza’s
  • Dessert
  • Bruisend en niet-bruisend water, koffie en thee

Power food (klein)

De zelf samen te stellen salade ‘powerbol’

  • Quinoa, rijst
  • Hesp, gegrilde kip, tofu
  • Scampi, reepjes gerookte zalm
  • Paprika, wortel en courgette
  • Peulen, broccoli
  • Wok met kip, zoete aardappel en groenten

Dessert

  • Volle yoghurt met gedroogd fruit en honing
  • Chocoladetaart met pecannoten

Streekproducten ‘Belgisch & Bio’

Vis

  • Rillettes van regenboogforel en rivierkreeft
  • Grijze garnalen
  • Artisanale gerookte zalm
  • Salade van scampi met saffraan en appel

Vlees

  • Ganda ham
  • Gebakken ham
  • Rillettes van varkensvlees
  • Glaasje met een mousse van erwtjes en een krokantje van ham
  • Kip met mosterd en honing

Bijgerechten

  • Aardappelsalade met spek
  • Penne met gedroogde tomaten en olijven
  • Salade van Quinoa
  • Bulgursalade
  • Jonge scheuten met balsamico
  • Roquette salade met parmesan
  • Geraspte wortel, komkommer en tomaten

Dessert

  • Mini artisanale taartjes
  • Rijst, appel, kaas en fruit

Samengestelde salades

Salades

  • Niçoise
  • Scampi en soja zoetzuur
  • Italiaanse pasta met olijven, feta en zongedroogde tomaten
  • Linguini met gerookte zalm
  • Quenelles van tomaten en mozzarella
  • Rucola met kippenreepjes en Parmezaanse kaas
  • Bonen, aardappels, ajuin en gerookte eendenborst
  • Jonge bladsla met balsamico
  • Gegrilde aubergines en courgetten

Dessert

  • Verse fruitsalade
  • Bio platte kaas met een coulis van rode vruchten

C’est du Belge

Vis

  • Grijze garnalen (natuur)
  • Gegrilde kabeljauw geparfumeerd met Saffraan
  • Terrine van rivierkreeft
  • Gerookte forel en paling

Vlees

  • Rilette van varkensvlees
  • Ganda ham
  • Bladerdeeg gebakje met rauwe ham en Chimay

Bijgerechten

  • Jonge bladsla met pijnboompitten
  • Aardappelsalade op Luikse wijze
  • Salade van knolselder

Warm

  • Stoemp van groenten
  • Gehaktbal met krieken
  • Gentse waterzooi van vis

Dessert

  • Assortiment desserts

Pastabuffet

(min. 20 personen)

Antipasti

  • Salade van farfalle met grijze garnalen
  • Penne met olijven en zongedroogde tomaten
  • Raketsla met witte truffelolie
  • Tomaat mozzarella
  • Gegrilde aubergines en courgettes
  • Salade van jonge scheutjes met Balsamico vinaigrette
  • Parmaham

Warm pastabuffet

  • Lasagna met zalm
  • Cannelloni bolognaise
  • Fagottini met ricotta en spinazie
  • Fetuccini met scampi, basilicum en verse tomaten

Huisgemaakte tiramisu

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Mixte Wellness

Koud

Vis

  • Gestoomde zalmfilet met Thaise kruiden
  • Grijze garnalen (naturel)
  • Rolletjes van gerookte zalm gevuld met platte kaas en fijne kruiden
  • Salade Niçoise

Vlees

  • Parmaham
  • Penne met pesto en gegrilde kip

Bijgerechten

  • Mozzarella, kerstomaten en basilicum
  • Gevulde paprika met Brebis (kaas)
  • Jonge bladsla met balsamico
  • Volkoren- en granenbrood

Warm (supplement € 9,00)

  • Tajine van kip met gekonfijte citroen
  • Zeebarbeel met paprika
  • Rijst met groenten

Dessert

  • Verse fruitsalade

Warm Italiaans Buffet

(min. 20 personen)

  • Minestrone
  • Lasagne met zalm
  • Fagottini met 4 kazen
  • Kalfsfilet met Parmezaanse kaas
  • Penne in extra vierge olijfolie, tomaat, verse basilicum

Dessertenbuffet

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Warm Belgisch buffet

(min. 20 personen)

  • Witloofroomsoep
  • Waterzooi van staartvis met kleine groenten
  • Wit van parelhoen met kriek en noordkrieken
  • Kalfsfilet met wilde paddestoelen
  • Aardappelgratin en groene boontjes

Dessertenbuffet

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Warm Aziatisch buffet

(min. 20 personen)

  • Soep met Oosterse peper
  • Scampi in zoetzure saus
  • Kip Tandoori
  • Varkensvlees op Shanghaise wijze
  • Gebakken noedels met groenten

Dessertenbuffet

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Tex-Mex

  • Salad Bar
    • Salade, maïs, tomaten, uien
  • Gerechten
    • Tacos : Naturel en Pikant
    • Op de gril: kip en scampi
    • Spare ribs en chicken wings met barbecuesaus
    • Show cooking : Burritos
      • Rundergehakt, gesnipperde kip à la Tex-Mex
      • Krokante salade
      • Gemalen Cheddar
    • De enige echte Chili Con Carne
  • Sauzen
    • Cheddar, Pikante tomatensaus, Guacamole
  • Dessert
    • Muffins: met fruit en chocolade
    • Cookies
    • Brownies

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

New York

  • Stand USA:
    • Echte rundshamburger
    • Pikante kippenvleugeltjes met blauwe kaassaus en selder
    • Caesar salade
    • Potatoes
  • Stand Chinatown:
    • Gelakte eend
    • Scampi in zoetzure saus
    • Gebakken noedels met groenten
  • Stand Little Italy: 
    • Lasagne Bolognese
    • Tagliatelle met zalm

Gevarieerd dessertenbuffet

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Italiaans mix buffet

Koud

  • Zeebaarsfilet, tapenade van olijven.
  • Linguine salade met Italiaanse smaken, grote garnalen
  • Gegrilde St- Jacques en tapenade
  • Tartaar van zalm, koriander en appeltjes
  • Italiaans varkensvlees
  • Parmaham met pasta fritatta
  • Rundercarpaccio met parmezaanse kaas en noten olie
  • Gevulde paprika met schapenkaas
  • Salades, sausjes, brood en boter

Warm

  • Lasagne bolognaise
  • Ravioli van kreeft

Dessert

Spaans Buffet

Koud

  • Chiperones en slaatjes
  • Gegrilde gamba’s met kruiden
  • Salade van tonijn
  • Tortillas met groenten

Op toast

  • Tomaat met ei
  • Gemarineerde anchovis
  • Serrano ham
  • Chorizo / lomovlees
  • Salades, sausjes, boter en brood

Warm

  • Paella Valenciana
  • Gefrituurde calamaris met tartaar saus

Dessertenbuffet

Libanees buffet

Koud

  • Taboulé, aubergine en gegrilde courgette
  • Hummus
  • Salade op basis van linzen
  • Salade met Libanese kaas
  • Tartaar van tomaat en courgette,  salade met jonge boontjes
  • Yoghurtsaus met peper, yoghurtsaus met kruiden, oosters brood
  • Tartaar van rundsvlees met look,  pijnboompitten en kruiden

Warm

  • Falafel (koriander, look en kikkererwten)
  • Sucuk mini gegrilde gevogelte worstjes (3 smaken)
  • Brochette (kebab) van lamsvlees, Kebab van rundsvlees, Kebab van gevogelte

Oosters dessert

Orientaals buffet

Koud

  • Taboulé met gamba’s
  • Carpaccio van tonijn met citroen
  • Gegrilde bar, oosterse salade
  • Gebakken zalmfilet met Tunesische kruiden
  • Samosa (krokantje) met kip en groentjes
  • Kip Raz El Mout
  • Geroosterde lamskoteletjes, , saus met zachte kaas
  • Falafel met kaas
  • Salades , sausjes, boter en brood

Warm

  • Tajine van kip met zoete kruiden
  • Zeebaars met paprika
  • Griesmeel met rozijntjes

Dessert

Mix buffet

Vis

  • Gerookte zalm
  • Grijze garnalen (naturel)
  • Linguini met scampi’s
  • Salade Niçoise

Vlees

  • Parmaham
  • Paté van everzwijn met korst
  • Gerookte eendenborst

Bijgerechten

  • Penne op Italiaanse wijze
  • Aardappelsalade
  • Seizoengroenten
  • Sauzen en brood

Warm

  • Gesnipperde kip met boschampignons
  • Scampi op Indonesische wijze
  • Rijst

Dessert

  • Assortiment lekkernijen en taartjes

Aziatisch deluxe

Vis

  • Sashimi van tonijn met nori
  • Sashimi van Sint-Jacobsschelpen en Soja Ajippon
  • Assortiment sushi
  • Loempia met zalmtartaar en mango
  • Scampi met Thaise groenten en een saus op basis van groene curry

Vlees

  • Gekarameliseerde eendenborst met Aziatische groenten
  • Gebakken rundsvlees met oestersaus
  • Tagliatelli van groenten, koriander en gesnipperde kip

Warm

  • Vegetarische nem
  • Loempia met kip
  • Satés
  • Gebakken noedels met groenten

Dessert

  • Vanille-ijs met fruit

Italiaans koud buffet

(min. 30 personen)

  • Rundscarpaccio met Reggiano
  • Bresaola en gekonfijte sjalot
  • Vitello tonato
  • Parmaham met meloen
  • Kaviaar van aubergines en huisbereide gerookte zalm
  • Carpaccio van rode tonijn "Al Pesto"
  • Gebakken garnalen met een saffraansaus
  • Salade van inktvis
  • Romatomaat met mozzarella
  • Spaghetti met gekonfijte tomaten
  • Raketsla met Parmezaanse kaas
  • Rauwe groenten, sauzen en een assortiment van brood

Dessert: Tiramisu

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Mediterraans koud buffet

(min. 30 personen)

  • Moelleux van gerookte zalm, kleine ratatouille met basilicum
  • Tortillas met chorizo
  • Salade Nicoise
  • Carpaccio van rode tonijn met wilde kruiden
  • Reuzengarnalen
  • Tartaar van aubergines met Serrano ham
  • Ribbetjes van melkvarken met tijm
  • Taartje met een tapenade van olijven en gemarineerd rund
  • Gevulde paprika met geitenkaas
  • Geroosterde groenten, gemarineerd in notenlolie
  • Griesmeel met verse munt
  • Keuze uit rauwe groenten, sauzen en een assortiment van brood

Dessert: gebakje met framboos en Madagascar-vanille

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Koud en warm Italiaans buffet

(min. 30 personen)

Koud

  • Zeebaars, tapenade van olijven
  • Carpaccio van zwaardvis met wilde kruiden
  • Reuze garnalen met Italiaanse toetsen
  • Rundscarpaccio met parmezaan en notenolie
  • Duo van verse en gerookte mozzarella
  • Gevulde paprika met geitenkaas

Warm

  • Saltimbocca van kalf met tijm
  • Penne met zalm
  • Faggotini op Florentijnse wijze

Tiramisu van het huis

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Koud en warm Belgisch buffet

(min 30 personen)

Koud

  • Tomaat met grijze garnalen
  • Terrine met tongfilet
  • Witloofblaadjes met een mousse van forel
  • Gandaham
  • Ardeense charcuterie

Warm

  • Zeeduivelstaartjes op z'n Vlaams
  • Witloof met ham en kaas
  • Parelhoen St-Feuilien
  • Aardappelpuree

Chocolademousse

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Feestbuffet

(min 30 personen)

Koud

  • Halve kreeft bellevue (supplement)
  • Extra zacht gerookte Schotse zalm
  • Mi-cuit van rode tonijn met krokante groenten
  • Gegrilde St-Jakobsvruchten met een olijventapenade
  • Salade Nicoise
  • Grijze garnalen natuur
  • Foie Gras met confituur
  • Gekarameliseerde eendenborst met honing
  • Terrine van everzwijn
  • Parmaham met een perenbavarois
  • Salade van jonge scheutjes
  • Salade van roquette met parmezaan
  • Salade van komkommer en knolselder
  • Salade van aardappelen met truffeljus

Warm

  • Waterzooi van staartvis en scampi met kleine groenten
  • Wit van fazant met morieltjes en bospaddestoelen
  • Hindefilet met pepersaus
  • Gebraiseerd witloof
  • Kroketjes

Dessertenbuffet

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

Buffet del mundo

3 Oceaan standen

  • Grijze garnalen
  • Sashimi van tonijn met wilde kruiden
  • Gerookte zalm
  • Gegrilde sint-Jacobsvruchten op een tapenade van olijven
  • Salade van jonge scheuten

3 Antipasti standen

  • Meloen met parmaham
  • Steak Holstein
  • Pancetta
  • Salade van roquette en tomaten
  • Aardappelsalade

3 Vegetarische standen

  • Zuiderse groententortilla’s
  • Gegrilde aubergines en courgetten
  • Gevulde pepers met schapenkaas
  • Tomaat-mozzarella, basilicum
  • Champignons op Griekse wijze

1 Spaanse stand

  • Paella met zeevruchten

1 Aziatische stand

  • Kip tikka masala
  • Varkensvlees op shanghaise wijze
  • Noedels

1 Italiaanse stand

  • Risotto met champignons en gekonfijte eend
  • Cannelloni bolognaise

Dessert

  • Assortiment verrines

Kreeftenfestival

  • Cava en borrelhapjes
  • Ravioli van kreeft en champagne
  • Bisque van kreeft
  • Halve kreeft Belle Vue
  • Assortiment desserts

Walking dinner

Gerechten worden geserveerd en gepresenteerd op een klein buffet.

Enkele voorbeelden, ingrediënten kunnen variëren naargelang het seizoen

  • Bruscetta met brie en Luikse siroop, pesto spinazie en mozzarella, zongedroogde tomaatjes basilicum en look
  • Mini bagels met o.a. foie gras en gegrilde hazelnootjes, grijze garnalen zalm en verse kruiden
  • Koude lepelhapjes met o.a. sushi van rode tonijn en sesamzaadjes
  • Gegratineerde oester
  • Degustaties op lavasteen met allerlei lekkers zoals scampi, zeeduivel, eendeborst, kreeft, lamskoteletjes, truffelolie,...
  • Rauwe groenten met dipsaus
  • Dessertjes: 4 mignardises zoals mini citroentaartjes, bootje met frambozen, mokka- of chocolade eclairs, kleine brownies,...

Plat- en bruiswater, koffie en thee inclusief

(min. 30 personen)

Log in voor meer informatie

De prijzen van de verschillende opties ziet u enkel als u ingelogd bent.

Log in of maak een account aan